![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין כרגע
|
שלום חברים,
שמי רועי ואני חדש בפורום (אוהבים אותך רועי )יש לי בקשה חשובה אליכם כבעלי ואוהבי פיאט. במסגרת עבודתי, אני משתתף בפעילות שתכליתה היא מתיחת פנים רצינית לדימוי המותג פיאט בישראל. לא תיקונים קוסמטיים - ניתוח לב פתוח! פיאט וסמל"ת - יבואנית פיאט בישראל מודעת לדימוי הבעייתי שנוצר לפיאט בשנים האחרונות (בשום פנים ואופן אני לא מייצג את סמל"ת או את פיאט) והן מעוניינות להרים את פיאט למקומה הראוי - חלקן העליון של טבלאות המכירות וכן חוות דעת חיוביות מצד הצרכנים בישראל. בדיוק כאן, אתם נכנסים לתמונה. הרי מי כמוכם מכיר את פיאט על יתרונותיה ומגרעותיה. כמובן שאינכם חייבים לי דבר, אבל, יש כאן באמת הזדמנות לעשות שינוי, מאחר וחלק גדול מהמידע הרלוונטי שתתנו לי עשוי להגיע לקברניטי פיאט בישראל ואולי אחת ולתמיד הם יבינו מה קרה למותג שלהם. איך ממקום שישי בטבלת המכירות בשנת 2000 עם 8582 מסירות (פרטי) הם צנחו ל-1173 מסירות ומקום 18 ב-2009. על מנת להשלים את התמונה שיש בידי, כמה שאלות - אשמח מאוד אם תעזרו לנו בנושא הזה. 1. מהן הסטיגמות הרווחות על פיאט לאורך השנים - מה מהן נכונות ומה לא? 2. האם הבאה של דגמים מסוימים תעזור לחיזוק התדמית של פיאט? - פרטו 3. מה יגרום להחזרת האמון בפיאט לדעתכם? 4. מה טעון שיפור דחוף ומה טעון שיפור בכלל..? 5. מה יגרום לך אישית לחזור ורכוש לעצמך פיאט ומה גרם לך לנטוש(אם נטשת אותה)? 6. הניסיון האישי שלך עם פיאט 7. הערות ורעיונות נוספים שלכם לא חייבים לענות על הכל ואין ציונים בסוף ![]() אנא היו יצירתיים וכנים זכרו, זוהי הזדמנות אמיתית להשפיע.תודה רבה רבה - ובתקוה ששיתוף הפעולה הזה ישא פרי. רועי לכל שאלה: otogadol@gmail.com אשמח אם המנהלים ינעצו את הפוסט - לדעתי הוא חשוב מאוד. נערך לאחרונה על ידי edycor : 16-05-10 ב 11:42. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [כתבה] עשור לפונטו HGT - מכונית פוזה או ספורטיבית אמיתית? | ארילו | פיאט כללי | 14 | 04-05-10 21:39 |
| פיאט כרומה חדשה בישראל ! | VivaItalia | פיאט כללי | 29 | 13-07-09 09:46 |
| משאיות פיאט שעוד נוסעות בישראל... | צביקוש23 | פיאט אספנות | 8 | 04-03-08 00:00 |
| צמיחה אדירה במכירות פיאט בישראל; עלייה של 92% | stio | פיאט כללי | 0 | 12-10-07 09:28 |
| אתר בעלי פיאט מולטיפלה בישראל | פורום הגראז' | 0 | 27-06-05 23:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד