![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פג'ו 206 XT
|
אובד עצות...עזרה לפני קנייה
מצאתי דיל כספי יחסית לא רע אבל אני חושש הנה קצת פרטים אולי תוכלו לייעץ לי ולעזור ?
מצאתי מגרש פרטי..האדון בעל הבית מחזיק ברשותו רכב מסוג יונדאי גטס FUN 2007 הרכב מליסיניג של AVIS הרכב עבר 83,000 ק"מ והוא רוצה עבורו 39,000 שקל. 1.האם באמת יש משהו מסריח פה ? 2.למה הוא טוען שAVIS מטפלים במוסכים שלהם ולא רושמים את זה בספר טיפולים(לא רשמו) הוא טוען שיש ספר טיפולים אבל הוא ריק, יש אפשרות להוציא מAVIS את הרישום לפחות של הטיפולים ??? 3.האם הקנייה שווה ? הרכב הוא 1.4, 5 דלתות מנוע 97 כוח סוס רכב חסכוני ועשיתי נסיעת מבחן והוא מצא חן בעייני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
יונדאי גטס ממש לא רכב חסחוני,המנוע 1.35 שלו צורך כמו 1.6-1.8 ממוצע.
לדעתי עדיף פיאט פונטו ספייס\גרנדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
ציינתי שמדובר ב1.4 ולא פחות זה המנועים החדשים והדגם החדש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
ממליץ לך להריץ חיפוש על רכבים מליסינג ומהשכרה פה בפורום ובפורומים מקבילים זה נראה לי יתן לך ראיה יותר טובה על הנושא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
אני חושב שאין מה לחפור, עשיתי טלפון לAVIS וביררתי לגבי ספר טיפולים למזלי לא ביצעתי שם דבר בעניין קנייה אז אני לא מחוייב לאף אחד. הוא שיקר במצח נחושה, חייב להיות רישום בספר טיפולים לא משנה איפה מטפלים בו והוא החליף שם ספרים או משהו לא בסדר עם הרכב אני יורד מהקנייה אצלו בינתיים אני אמשיך לפשפש באינטרנט ובסוכנויות של הליסיניג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: GTV TS, 166 V6 Man., A-112 Abarth, Beta HPE
|
כעיקרון רכב ליסינג/השכרה הנמכר במגרש פרטי (כלומר לא במגרש הרשמי של חברת הליסינג/השכרה) מחייב זהירות רבה.
החברות הללו נפטרות מהרכבים הבעייתיים (ק"מ גבוה/תאונות) דרך סוחרים פרטיים כדי לא להתעסק במכירתן במגרשים שלהם. הסוחרים הללו (בחלקם לפחות) מעלים את שווי המכוניות ע"י העלמת הפרטים הבעייתיים מעברן, מה שחברה רצינית לא תעז לעשות. לכן, לדעתי טוב שירדת מהרכב הנ"ל. שי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לקח לי כמה חודשים את מה שכתב פה שי .
כל הזבל עם תאונות חזקות במיוחד הולכים למגרשים. לראייה לך לכך המגרשים האלו ותבדוק אם לכל המכוניות שהחליפו מכסה מנוע ואת זאת רואים ע"י הפינות של המכסה שקרובות לשמשה קידמית שקשה לצבוע אותם |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בדיקת רכב לפני קנייה | kobegal | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-08 16:04 |
עלות תיקוני פונטו לפני קנייה | ramip | פונטו - טכני | 1 | 25-08-08 22:39 |
עזרה בפיענוח תוצאות בדיקה לפני קנייה | got-fiat | פונטו - טכני | 21 | 25-08-08 21:14 |
דוח בדיקה לפני קנייה | got-fiat | פונטו - טכני | 1 | 03-07-08 22:48 |
סליחה על ההטרדה... כמה שאלות על ספייס 03, אני ממש אובד עצות | פורום הגראז' | 19 | 11-04-07 21:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד