![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
חוות דעת על עבודה במוסך מורשה - פונטו 2002
סבא שלי הכניס את רכבו (פונטו ELX 2002 16V אוטומטית) לטיפול 40,000 שגרתי במוסך מורשה שלא אציין את שמו כרגע. הרכב גמע כ- 36 אלף ק"מ אמיתיים.
הטיפול כלל טיימינג אך יש שם כמה דברים שלא נראים הגיוניים כמו מסנן שמן גיר 508 ש"ח? לפי דעתי פיצצו אותו במחיר כי הוא מבוגר - הכל ביחד עלה 3800 ש"ח אחרי מע"מ האם זה נראה כמו שחיטה? ![]() נערך לאחרונה על ידי chesh : 08-10-09 ב 00:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
וואהו איזו שחיטה !! לא מחליפים מסנן שמן גיר בפונטו רציפה.
נערך לאחרונה על ידי shachar : 08-10-09 ב 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תגיד, מה זה המחירים האלו?! החלקים מצופים זהב? גש למוסך ותשאל כמה קרט זהב מצופה המסנן של התיבה האוטומטית!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
היה לו הרבה אויר באוטו . ניקזו גם מהבלמים וגם מהמערכת קירור. רכב ממש מאוורר
ועוד בכאלו מחירים שוד לאור יום עריכה: החליפו גם משאבת מים. החליפו חצי אוטו ב 36K ק"מ . או שהרכב עשה המון בעיות והיה צריך להחליף את הכל או שבאמת הכניסו לו. (רצועות טוב שהחליפו, הן בטח ייתיבשו מחוסר מעש וקילומטרז' נמוך והזמן הרב שעבר) נערך לאחרונה על ידי shachar : 08-10-09 ב 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
אני מטפל קבוע אצל חיים אבל סבא שלי ממשיך עם המוסך שלו שנים (מורשה)
אפשר בערך השוואה של מחירים בערך כמה אמור להיות? והמסנן הזה שעלה 500 באמת לא הכרחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
יש נוזל קרור פרפלו מגרמניה?
ן - velox זה לא מגנזיום לצמיגים? 2.5 ליטר שמן גיר ? זה תקין? על סתם לצינור מתכת שעולה 15 שקל למה לקחו 100 שקל החלפת אטם איזה ניקוז אויר ממערכת הקרור ? בסה"כ פותחים צינור והם יוצאים נערך לאחרונה על ידי fiat : 08-10-09 ב 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
עד כמה שאני מכיר מהרכב שלי (גם תיבה רציפה, ELX) הוראות היצרן הן לא להחליף מסנן תיבת הילוכים רציפה כלל. יכול להיות שבשנתונים הנמוכים יותר כן מחליפים למרות שזה נשמע לי תמוה כי זו אותה תיבה בדיוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
אשמח לעשות משהו בנידון, איך פונים לאיגוד המוסכים? מנהלי פיאט או משהו?
והאם יש לך הוכחה שלא מחליפים מסנן שמן גיר? רשום את זה בספר רכב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
כ- 60 ש"ח ניקוי אוויר מהבלמים? זה 10 דקות עבודה. עוד 60 ש"ח על ניקוי אוויר ממערכת קירור שאני עשיתי את זה ליד הבית ב- 5 דקות בחינם? נוזל לשמשות 2 ליטר בכמעט 10 ש"ח? אני קניתי מיכל 4 ליטר ב- 12 ש"ח! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
למה חייבו בניפרד החלפת שמן גיר ? זה כלול בשעתון טיפול 40K !
נוזל שמשות ? עוד גניבה פרפלו גרמני ? על זה עוד לא שמעתי 2.5 ליטר שמן גיר ? לי ידוע שזה פחות מ 2 ליטר (לכן מחייבים על 2 ליטר בדר"כ) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מוסך מורשה-שפיק מזאווי-חוות דעת | anakonda | בעלי מקצוע | 7 | 31-08-09 17:12 |
טיפול 160,000 במוסך מורשה של פיאט. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 03-08-09 13:07 |
מספר בעיות לאחר ביקור במוסך- פונטו HGT | *ניר* | פונטו - טכני | 8 | 01-07-09 20:42 |
לקיחת רכב לבדיקה במוסך מורשה | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 06-04-09 10:35 |
החלפת מנוע פונטו לבד ?? או במוסך ?? | Amit | פונטו - טכני | 4 | 27-08-08 22:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד