![]() |
חוות דעת על עבודה במוסך מורשה - פונטו 2002
סבא שלי הכניס את רכבו (פונטו ELX 2002 16V אוטומטית) לטיפול 40,000 שגרתי במוסך מורשה שלא אציין את שמו כרגע. הרכב גמע כ- 36 אלף ק"מ אמיתיים.
הטיפול כלל טיימינג אך יש שם כמה דברים שלא נראים הגיוניים כמו מסנן שמן גיר 508 ש"ח? לפי דעתי פיצצו אותו במחיר כי הוא מבוגר - הכל ביחד עלה 3800 ש"ח אחרי מע"מ האם זה נראה כמו שחיטה? http://img39.imageshack.us/img39/5518/11843859.jpg |
וואהו איזו שחיטה !! לא מחליפים מסנן שמן גיר בפונטו רציפה.
|
תגיד, מה זה המחירים האלו?! החלקים מצופים זהב? גש למוסך ותשאל כמה קרט זהב מצופה המסנן של התיבה האוטומטית!
|
היה לו הרבה אויר באוטו . ניקזו גם מהבלמים וגם מהמערכת קירור. רכב ממש מאוורר
ועוד בכאלו מחירים שוד לאור יום עריכה: החליפו גם משאבת מים. החליפו חצי אוטו ב 36K ק"מ . או שהרכב עשה המון בעיות והיה צריך להחליף את הכל או שבאמת הכניסו לו. (רצועות טוב שהחליפו, הן בטח ייתיבשו מחוסר מעש וקילומטרז' נמוך והזמן הרב שעבר) |
אני מטפל קבוע אצל חיים אבל סבא שלי ממשיך עם המוסך שלו שנים (מורשה)
אפשר בערך השוואה של מחירים בערך כמה אמור להיות? והמסנן הזה שעלה 500 באמת לא הכרחי? |
יש נוזל קרור פרפלו מגרמניה?
ן - velox זה לא מגנזיום לצמיגים? 2.5 ליטר שמן גיר ? זה תקין? על סתם לצינור מתכת שעולה 15 שקל למה לקחו 100 שקל החלפת אטם איזה ניקוז אויר ממערכת הקרור ? בסה"כ פותחים צינור והם יוצאים |
צטט:
|
אשמח לעשות משהו בנידון, איך פונים לאיגוד המוסכים? מנהלי פיאט או משהו?
והאם יש לך הוכחה שלא מחליפים מסנן שמן גיר? רשום את זה בספר רכב? |
צטט:
כ- 60 ש"ח ניקוי אוויר מהבלמים? זה 10 דקות עבודה. עוד 60 ש"ח על ניקוי אוויר ממערכת קירור שאני עשיתי את זה ליד הבית ב- 5 דקות בחינם? נוזל לשמשות 2 ליטר בכמעט 10 ש"ח? אני קניתי מיכל 4 ליטר ב- 12 ש"ח! |
למה חייבו בניפרד החלפת שמן גיר ? זה כלול בשעתון טיפול 40K !
נוזל שמשות ? עוד גניבה פרפלו גרמני ? על זה עוד לא שמעתי 2.5 ליטר שמן גיר ? לי ידוע שזה פחות מ 2 ליטר (לכן מחייבים על 2 ליטר בדר"כ) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:58. |