![]() |
|
![]() |
קופה - טכני טכני - דגמי קופה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
פרוייקט DP פיאט קופה
היום הייתי אצל קרלוס-סדנת טויטי קאר (התותח יש לציין) והתחלנו לעשות דאון פייפ 3 אינץ' לרכב, העבודה לא הסתיימה מכיוון שנדרשו הרבה התאמות וקרלוס עושה הכל פיקס ללא מילמטר סורר.
הדאון פייפ יימשך עד לדוד האמצעי,טיפה יותר מהרגיל. מספר תמונות,מחר עידכון כשהכל על הרכב. דאון פייפ עם צנרת ישנה ,בנוסף הפלאנג' החדש וטיפה נירוסטה :P ![]() ![]() ![]() ![]() חסר משהו לא? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() לפני שמתחילים עם ריתוך אראגון ![]() ![]() הריתוך! ![]() החלק הראשון מוכן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מישהו העביר הילוך
תשמע זה נראה יפה מאוד זה יהיה הפרוייקט הבא שלי החלפת סעפת של פונטו 60 ל-פונטו 75
וצנרת כפולה עד לקטליתי. וכשאני קורא מה אני רואה טורבו . אז יש לי כמה שאלות אליך. מה עוביהצנרת הרגילה מה זה נותן למנוע בהגדלה מבחינת כח. מה נפח המנוע וכמה שסתומים יש לרכב ואיזה שיפורים הכנסתה. איזה טורבו הכנסתה כמה באר דוחס. אם תוכל לשפוך עוד ידע בנושא שיפורים יתקבל בברכה . כרגע אני וידידי עמית שוקלים ברצינות שיפורים אלו בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
אני אעשה את זה על רגל אחת מפאת חוזר זמן.
עובי צנרת מקורית הנה 2 אינץ',הגדלת מערכת הפליטה נותנת נשימה יותר טובה למנוע. מדובר על קופה 16VT,הטורבו אינו מקורי והגדישה כרגע היא 1 באר. וישנם עוד מספר שיפורים תומכים מסביב.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אם קשה לך שלח בפרטי חסר פרטים
טורבו מחשב ניהול צמא ועוד שיפרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
ניראה מעולה ידידי, תתחדש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
יאיר מה הקשר צמה
תעלה קצת למעלה ותקרא עובי צנרת מקורית הנה 2 אינץ',הגדלת מערכת הפליטה נותנת נשימה יותר טובה למנוע. מדובר על קופה 16VT,הטורבו אינו מקורי והגדישה כרגע היא 1 באר. ואין שום צורך לשנות צמה ... גם כשמשדרגים טורבינה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
יש מחשב ניהול מנוע ואיך הוא נותן את הפקודות הההההההההההההההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרוייקט בניית ספויילר פיאט אונו 87 מפיברגלאס. | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 26-04-07 18:03 | |
פרוייקט שיפוץ כללי וישור קו פיאט טיפו | פורום הגראז' | 14 | 28-03-07 19:42 | |
[פרוייקט מצולם] תיקון פחחות בכנף קדמית ימנית- פיאט אונו | פורום הגראז' | 6 | 09-04-06 21:55 | |
פרוייקט פיאט פירינו | פורום הגראז' | 4 | 01-09-05 21:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד