![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 2
|
![]()
שלום לכולם.
בטח כמה ממכם כבר נתקל בתופעות של תקלות שנבעו ממערכת הנעילה המרכזית. בהתחלה הייתה לי תקלה שחלק מן הדלתות לא נפתחו, כלומר מנעולים לא פעלו. החלפתי את המנעולים, אחד מסטר והשני בדלת האחורית. לאחר מכן, כאשר אני פותח את הרכב 3 דלתות נפתחות או לפעמים 4, ישנה דלת מסויימת שהתחילה להיתקע ( לפעמים היא נפתחת לפעמים לא- הבעיה הופיע לאחרונה ובה לא החלפתי את המנעול). מכאן כל הדלתות נפתחות אך לא נסגרות, אני שומע את המכניזמים של הנעילות מנסות לסגור את כל הדלתות, אל לא מצליחות. הדלת שאותה אני סוגר עם המפתח , שדרכה עוברת הפקודה אל השאר אחרי זה קופצת ונשארת פתוחה. ולצערי אחרי זה צריך מספר שניות לשחק עם הכפתורי נעילה בדלתות , על מנת לנטרל את הנעילה ושהדלתות תסגרנה ידנית. נא לסייע לי מה ניתן לעשות , מאד מקווה שהבעיה היא לא במחשב שקיבל תקלה וחובה למחוק אותה , הפעם אני רוצה להימנע מלפנות אל מוסך מורשה. נא עזרו לי בבקשה?!!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
שאלה היפותית ... מה מצב המצבר שלך ברכב ? יש קשר ישיר לעוצמת המצבר ולאיכות עבודת הנעילה המרכזית . (כבר הרכבתי ותיקנתי מעל 10 מערכות כאילו). אופציה שניה היא התיישנו הכבלים המעבירים זרם למנעולים . (אופציה פחות רלוונתית אליך ).
אנא אם המצבר שלך ישן הטען אותו או התחבר אליו במקביל עם רכב אחר (חיבור כבלים) ונסה את מערכת הנעילה (אם קיים שיפור צדקתי ) אם לא אז כנראה שלא יכולתי לעזור לך . אשמח אם תבצע את הניסוי (לא כרוך בתשלום ![]() עמית |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נעילה מרכזית בפונטו נהרסה... | i12z | פונטו - טכני | 3 | 16-11-08 17:18 |
נעילה מרכזית משתוללת | bargal | אונו - טכני | 1 | 17-10-08 19:07 |
בעית חשמל באונו: נעילה מרכזית משתגעת | פורום הגראז' | 7 | 26-05-07 22:02 | |
נעילה מרכזית ברכב שאין - עד כמה מסובך? | פורום הגראז' | 6 | 26-05-07 15:00 | |