![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
התחלתי טיפול של כ1000 ש"ח גמרתי מעל 2400 ש"ח
פונטו ספייס 2001 מנוע 8שסטומים יד ביעית 155000 ק"מ היתה נזילה בחיבור בין המנוע לגיר והקלא'ץ התחיל להחליק .קנית שתי מחזירי שמן לגיר ולמנוע וקלאץ מקורי הלכתי למוסכניק שלי פרקנו את הגיר גילינו שמחזיר שמן של המנוע לא נוזל אלה מחזיר שמן של הגיר בשביל להחליפו צריך לפרק את הגיר לגורמים.על הדרך החלפנו שתי תושבות מנוע עליונה ותחתונה שהיו חלשות ופקק מיים נס קפה שמעל למחזיר שמן אחורי של המנוע.בתושבuת הלכתי על תחליפיות ולא מקוריות בגלל מחיר הגבוהה של מקוריות.
אני די מבועס מחירון הרכב 17,500 והשקעתי הרבה כסף עליו שאני לא אקבל את ההשקעה חזרה .וגם דועג לעתיד בכל יום יכול ללכת לי הגה ,אלטרנטור,מחשב ,ועוד.בסה . מאז שקניתי את הרכב לפני שנה וחצי השקעתי אליו כ12,000 ש"ח שסי נקי מנוע עבר שיפוץ ב140 אלף(ראש מנוע רינגים לגרים) צמיגים חדשים, מצבר,בולמי ,חוטי הצתה,בולמי זעזועים, קלא'ץ חדש סטרטר שלטי נוחות לדלתות ומרימי שמשות כשסוגרים את הרכב. כל פעם אני שואל את עצמי מה יכול להתקלקל עוד והוא מפתיע אותי מחדש מצד שני אני מרגיש לא בסדר למכור אותו אחרי כל מה שהשקתי בו. האם למכור בכל מחיר למרות הכאב ולעבור לסיריון 2007 . מה עושים? |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| טיפול לרכב 140 אלף ק"מ. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 8 | 03-12-08 02:09 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| פונטו 2000 MK1- טיפול "יישור קו" והחלפת קלאץ | פורום הגראז' | 2 | 25-08-07 04:34 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד