![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: punto turbo
|
לבעלי הפונטו GT וכל שאר המומחים פה.
שמעו חבר'ה אני בעניין של פונטו ג'יטי ויש לי כמה שאלות לבעלי הפונטו ג'יטי פה...
יש לי פונטו ג'יטי שאני יכול לקנות ב- 23.000 ש"ח כשבאתי פעם ראשונה לראות אותה היא לא גדשה בכלל בגלל שהטורבו היה גמור ... ברגע שהתחיל לגדוש - בום נפילה ופריקה... בעל האוטו החליף טורבו לטורבו מסוג " גרט " ( משהו כזה, אני לא יודע איך לאיית ) ראיתי את הטורבו הקודם שהיה ( אותו סוג ) וראיתי שהפרפרים שלו רוקדים טנגו שם... גרט - האם הטורבו הזה שווה משהו?? הוא איכותי? לפי מה שבעל האוטו אומר, המנוע עבר אוברול רציני... איך אני יודע אם זה באמת נכון?, הפורק תפוס עם אזיקונים אבל הוא פורק טוב... יש אפשרות לתקן אותו עם סיליקון אדום או משהו? יש נזילה במיכל של השמן הגה... ויש רעשים בהגה רק כאשר המצבר חלש... יש סימנים של תאונה באוטו ( רואים שהכנף הימנית חדשה/משופצת וגם חלק קטן מהטמבון באותו איזור... ) וזה נראה לי השפיע על השילדה... יש קצה שילדה פגום מעט... האלטרנטור לא מטעין והוחלפו לו כבר הפחמים ועוד משהו שאני לא זוכר אבל בכל זאת הוא לא מטעין... שחכתי לציין שיש לאוטו אזעקת ביפר, סאן-רוף חשמלי ( עובד מצויין והכל מסביבו נראה טוב ), ספויילר (נראה לי שאני יוריד אותו ), QuickShift הידית של הגיר קצרה ( ממש בנגיעה עובר הילוך ), כסאות ספורט ( לא זוכר את הסוג אבל אין להם חגורות, החגורות באוטו הם הרגילות ) הגה ספורט ( צופר עובד ), אינטרקולר חזית, אולי יש עוד ואני לא זוכר..... האוטו בצבע אדום עם חצאיות וטמבון עם רשתות, ספויילר, בקליות מושחרות... בקיצור אנשים, האם כדאי לקנות את האוטו?? ברור שלא ב - 23K ... אני אמרתי לו ב - 20K אני מוכן בגלל כל התקלות שיש לי לסדר.... כדאי או לא? תנו חוות דעת אני אשמח להערות ולכל תגובה! תודה לעונים ולעוזרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
מי שרוצה ויכול לדבר בפלאפון מוזמן להתקשר ואם צריך אני יתקשר אליו...
0524624550 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
גרט היא אחת החברות המובילות והמפורסמת ביותר.
אלטרנטור לא מטעין? איך האוטו נוסע? איך הגעת למסקנה שיש לאוטו קצה שילדה? יש יותר מידי תקלות, האוטו מסובך וניראה מקומבן.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
איתי תודה רבה P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
אני מכיר את האוטו הזה כן יש לו שלדה
תיזהר למה שאתה נכנס קח בחשבון שלא הכל זול שם . אני עכשיו סידרתי את האוטו שלי במחיר 6700 טיפול גדול- פלאגים, שמן , פילטרים, חוטי הצתה, תושבת גיר, ברקסים. שיפוץ טורבו, שיפוץ ראש דאוון פייפ חדש תיקון סדק בסעפת אם יש לו יותר מדיי תקלות לא שווה להתעסק ובטוח שבמצב הזה לא ב23 נערך לאחרונה על ידי קובי פונטו GT : 01-09-08 ב 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
יש לי שאלה אחרונה אליכם...
אם הייתם קונים את האוטו, מה המחיר שהייתם משלמים עליה? יש פה את כל הפרטים עליה... כמה לדעתכם היא שווה? תודה רבה לעונים :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
במחיר הזה לא אם תשמע את כמה קניתי בשלי אתה תצחק
אל תקנה זבל שארי זה תוציא תנשמה שלך עליו ואם תרצה אני מוכר 0508490911 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
הצלחתי להוריד את המחיר של הפונטו ל - 20K ....
מה לעשות ??? לקנות או לא?? שווה לי לקנות? אולי אחרי זה היא לא תימכר לי?? =\ =\ =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לבעלי HGT. אישור צמיגים. | שחרון | פונטו - טכני | 25 | 25-07-08 19:23 |
לבעלי הפונטו HGT ואחרים, " לידתה מחדש של אבארת' " | פיאט כללי | 3 | 27-02-07 11:32 | |
שאלה לבעלי פונטו אטומטי | פורום הגראז' | 5 | 20-01-07 18:09 | |
לבעלי X1/9 | פיאט אספנות | 0 | 18-12-06 23:40 | |
חלקי חילוף לבעלי HGT | פורום הגראז' | 5 | 02-11-06 21:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד