![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
שאלה לבעלי פונטו אטומטי
כאשר הרכב בעמידה ב 750 טורים אני שומע טירטור חלש מכיוון לוח
השעונים, לחיצה קלה על הדוושה וכבר ב 800 טורים הטירטור נעלם. במוסך אמרו לי שאי אפשר להעלות את הטורים ו 750 זה במסגרת הנורמה, ניקו לי את המיצערת וגם זה לא עזר. רציתי לשאול בעלי רכב אחרים מה מצב הטורים שלהם בעצירה, ואם יש להם תופעה דומה ? בתודה מראש רפי |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אתה מדבר על התיבה הרציפה? לפונטו שלי יש תיבה רציפה וגם לי הייתה בעיה שהטורים שלי היו נמוכים. לקחתי את האוטו למוסך, שם חיברו את הרכב למחשב והעלו לי את הטורים. לפני הטיפול, הטורים בעמידה היו בסביבות ה700-800 סל"ד, הטורים עכשיו עומדים על 800-900 סל"ד.
בנוסף ניקו לי את הבית מצערת וזה מאוד שיפר את המצב והאוטו היה מאוד נעים וחלק. בזמן האחרון, האוטו חזר לרעוד למרות שהטורים נשארו אותו הדבר מאז הטיפול. לפי דעתי, זה קשור לבית מצערת שהתלכלך שוב ופחות לטורים עצמם ולכן, נראה לי שזו גם הבעיה שלך. אולי לא ניקו לך טוב או משהו כזה אבל שוב, אני ממש לא מבין במכאניקה של המכונית אז קח את דבריי בהתאם ואולי המומחים יוכלו לעזור לך יותר. דרך אגב, לא נראה שזה כל כך קשור לזה שהאוטו הוא אוטומטי או לא. בברכה, ליאור. |
![]() |
#3 |
Guest
|
כשהטורים מעט נמוכים מדי, המנוע מייצר קצת ויברציות, שגורמות לרעידה של כל מיני מכלולים בדש בורד, אלו כנראה הרעשים שאתה שומע.
אם היה לך ידני היית יכול לסיוע בטורים נמוכים מדי בהילוך גבוהה, ולשמוע את אותם רעשים. אצלי בספייס ידני (!) הטורים בסרק על 850-900 |
![]() |
#4 |
Guest
|
למיטב ידיעתי אין דבר כזה להעלות טורים דרך המחשב.
מחשב ניהול המנוע מתוכנת ככה שהוא אמור לשמור על סל"ד של 900 +- 50 סל"ד. 750-800 ללא שום עומס, זה נמוך מדי ! בפונטו ספייס בדרך כלל ניקוי בית מצערת כמו שצריך אמור לפתור את הבעיה. במוסך המרכזי מבצעים את העסק לא רע. במוסך גם לרוב עושים בדיקת מחשב לראות שאין בריחת ניצוץ ובודקים מתי הוחלף פילטר אוויר ומצתי הרכב. |
![]() |
#5 |
Guest
|
לליאור ולסטודנט שלום
תיבת ההילוכים אצלי רציפה, גם אצלי חיברו את המנוע למחשב ואמרו שאין שום בעיה, נאמר לי שהטורים בעמידה צריכים להיות בין 750 ל 1000 , וה 750 אצלי זה בתחום המותר. כמו שסטודנט אמר כנראה שאין אפשרות להעלות את הטורים דרך המחשב, ליאור- באיזה מוסך הצליחו להעלות לך את הטורים? מחכה לתשובה רפי |
![]() |
#6 |
Guest
|
לי העלו את הטורים ב"מוסך שמשון" ביהוד.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד