![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
פונטו טורבו בעית חשמל
שלום ובוקר טוב לכולם
יש לי בעיה ברכב שאני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי . קיים ברכב אימובילייזר מקורי שבא מהחברה .מי שמכיר זה שאתה פותח סוויץ מופיע מפתח בצהוב ורשום בו קוד .. לאחרונה תמיד לאחר נסיעה של שעה הפיוז נשרף. וכול לוח השעונים באוטו ניכבה כול השעונים נופלים .. עם אני באמצע נסיעה הרכב עדין נוסע . אבל עם אני מכבה אותו איאפשר להתניע יותר עד שמחליפים פיוז.. עכשיו עם תוכלו בבקשה מישהוא לשלוח לי "סחמה" סירטוט של מערכת החשמל אני ישמח מאוד . אוו עם מישהוא מכיר משהו שיכול לעזור לי ... מיותר לציין שפיוז שנישרף זה הפיוז של האמובילייזר נערך לאחרונה על ידי etavz3 : 10-02-08 ב 09:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מע' פיאט קוד (אימובילייזר)
כתוב כתובת דואר אלקטרוני ותקבל שרטוט חשמלי והכי טוב אלי לדוא"ל erl@bezeqint.net.
לפי עיון בו הנתיך הנו משותף להזנת לוח השעונים והזנת יחידת הבקרה של מע' הפיאט קוד ולכן נראה לי שיתכן ויש קצר בין אחד החוטים לגוף והייתי מחפש זאת ליד יחידת הבקרה הנמצאת ליד בית עמוד ההגה וכוונתי לחוטים שסמנתי אותם בשרטוט בקוד 15 שזה זרם אחרי מתג הצתה. בהצלחה ובברכה - רפי לין ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעית חשמל מעצבנת בפונטו ספייס 2005 | elihana | פונטו - טכני | 3 | 16-01-08 01:30 |
בעית חשמל באונו 45 | מלבין | אונו - טכני | 2 | 17-11-07 17:44 |
בעית חשמל באונו: נעילה מרכזית משתגעת | פורום הגראז' | 7 | 26-05-07 22:02 | |
פונטו ספייס - בעית ברקסים שורקים | פורום הגראז' | 11 | 08-03-07 00:12 | |
פונטו MK1 - בעית מגבים (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 4 | 02-03-07 18:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד