![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
![]()
אחרי מספר התנסויות לא טובות עם מוסכים באזור המרכז הגעתי (בעקבות המלצות שראיתי בפורום) למוסך פיאטון בישראל ב"ק 30, תל אביב.
אני חייב לציין שהחוויה שם הייתה קצת כמו קבוצת תמיכה. היו שם עוד שני לקוחות ולכל אחד סיפור על איך מוסך אחר דרש ממנו סכומים גבוהים (בחור שהמוסך המרכזי דרש ממנו 9,000 ובמוסך סגרו לו את הטיפול ב2,000 ובחורה שדרשו ממנה 4,000 והוא סגר את העניין ב1,400). מעבר לזה לאורך כל הדרך היה נראה שחשוב למוסך להיות הוגן ולדעתי זה ממש חשוב. אני באתי עם בעיה בגיר, הרכב לא הצליח לעבור להילוך שלישי והוא מצא שהבעיה היא בחיישן, החליף לי לאחד משומש (באישור שלי) וכולל עבודה יצא לי 900 ש"ח. יש לי פיאט פונטו ספייס, 2005, גיר רובוטי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
ניראה לי שכדאי להכיל בפורום חוק דומה לזה שמתקיים בקארספורום -
רוצה לתת ביקורת\המלצה על מוסך לאור עבודה שבוצעה ברכבך? תעלה חשבונית סרוקה (אפשר לטשטש פרטים אישיים). אחרת, עם כל המשתמשים בעלי מספר חד ספרתי של הודעות שמגיעים לכאן להמליץ על מוסכים, קשה מאוד להסתמך על אמינות ומהימנות ההמלצה. * אין לי שום דבר בעד\נגד מוסך פיאטון ומעולם לו הייתי אצלם, כך שזה ממש לא מכוון נגדם באופן אישי. אגב, הבחור שקניתי ממנו את הרכב (לפני כמה שנים) טען שטיפל שם והיה מרוצה (לטענתו היה באותה תקופה מוסך מורשה היבואן). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
נראה לי הגיוני שאנשים שלא מתעניינים בעולם הרכב מעבר לתיקונים מידי פעם לא יהיו עם הרבה הודעות בפורום.
אבל נראה לי שהרעיון שלך טוב. אם זה יעזור, אין לי בעיה לעלות תצלום של החשבונית עם פרטים מטושטשים... נערך לאחרונה על ידי mbn : 21-12-14 ב 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
[quote=m1011409;132772]ניראה לי שכדאי להכיל בפורום חוק דומה לזה שמתקיים בקארספורום -
רוצה לתת ביקורת\המלצה על מוסך לאור עבודה שבוצעה ברכבך? תעלה חשבונית סרוקה (אפשר לטשטש פרטים אישיים). אחרת, עם כל המשתמשים בעלי מספר חד ספרתי של הודעות שמגיעים לכאן להמליץ על מוסכים, קשה מאוד להסתמך על אמינות ומהימנות ההמלצה. * אין לי שום דבר בעד\נגד מוסך פיאטון ומעולם לו הייתי אצלם, כך שזה ממש לא מכוון נגדם באופן אישי. אגב, הבחור שקניתי ממנו את הרכב (לפני כמה שנים) טען שטיפל שם והיה מרוצה (לטענתו היה באותה תקופה מוסך מורשה היבואן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
צטט:
עם זאת, שים לב להתפלגות ההמלצות וכותביהן. על מנת שזה יהיה יותר מהימן, עדיף שההמלצה (כמו גם במקרה של ביקורת שלילית) תלווה במסמך המאשר את ביצוע העבודה (כמו קבלה). הרי לחילופין, אם מחר יתחילו חלילה לצוץ ביקורות שליליות נגדך על גבי הפורום ממשתמשים חדשים, אתה תטען שאין לביקורת כל תוקף ומדובר בהכפשות שווא. לכן, לדעתי הצעתי בעלת שני צדדים למטבע - גם מניעה מהטעיית גולשים עם המלצות לא מהימנות, וכן מניעה של הכפשה של מוסכים מטעמי נקמנות, יריבות עסקית או מכל סיבה לא עניינית אחרת. תודה על ההזמנה, בתקווה שלא אזדקק להגיע למוסכים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה חמה על מוסך פיאטון בתל אביב | Gilmosh | בעלי מקצוע | 0 | 25-05-14 18:24 |
מוסך מומלץ לפיאט באזור תל אביב | יצחק | פיאט כללי | 1 | 22-05-13 15:56 |
פיאט אונו 1372 מודל 95 המלצה על מוסך זול ואמין | אלי_100 | אונו - טכני | 2 | 02-04-12 00:51 |
מוסך מומלץ בתל אביב | dicklorent | בעלי מקצוע | 4 | 28-12-11 14:23 |
המלצה על מכון בדיקה בתל-אביב - הרצליה | MBIL | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-07-08 20:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד