![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
![]()
שלום רב!
שבוע שעבר, בפעם הראשונה נדרשתי לעשות טיפול תקופתי לרכב [ברשותי כשנה פיאט פונטו 08] בעקבות המלצה שקבלתי בפורום, נגשתי למוסך "פיאטון" בתל אביב [בעל המוסך בעל נסיון של 40 שנה בפיאט ועד לא מכבר היה מורשה יבואן], הצעת המחיר שקבלתי ממנו הייתה נמוכה ממוסכים אחרים בהם בקרתי, כמו"כ הוא הציג בפני את כל החלפים יחד עם החשבוניות שברשותו להראות לי כי הכל מקורי. בנוסף, חלקים מסויימים שהמליצו לי להחליף הוא מצא כי לא צריך, על אף שיכל להרוויח עלי מכיוון שאינני מבין כלל- דבר המלמד על ישרות ואמינות דבר שלא מצוי בכל מקום!!!! לסיכום: התרשמתי שהמוסך, מקצועי, ישר ועם מחירים נוחים. אני שמח על ההמלצה וממליץ ג"כ לכל החברים [במיוחד לאלו בינינו, שאינם מבינים ואפשר לעשות עליהם קופה בקלות]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Daihatsu Gran Move
|
הילוך שישי גם טוב
תודה על ההמלצה.
אני יכול להגיד גם שבאותה מידה גם שירותי המוסך של הילוך שישי גם עונה על הציפיות. יש להם שירוד אדיב ואמין ואני גם מטפל בפיאט שלי אצלהם. אז אני ממליץ. אפר לראות פה . |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מוסך ממולץ לפיאט באזור פתח תקווה | rorax | פיאט כללי | 2 | 21-03-13 01:33 |
מוסך מומלץ בתל אביב | dicklorent | בעלי מקצוע | 4 | 28-12-11 14:23 |
מחפש מוסך מומלץ לפיאט ברמלה | avhyh | פונטו - טכני | 0 | 09-10-11 13:34 |
מוסך מורשה מומלץ לפיאט פונטו 2005 בכל איזור הצפון | my_little_car | בעלי מקצוע | 2 | 03-10-10 00:09 |
מבקש המלצה על מוסך מהימן לפיאט בראבה באזור חיפה והקריות. | פורום הגראז' | 4 | 21-05-07 17:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד