![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
הכנסת הילוך (ראשון) קשה לאחר טיפול החלפת קלאצ'
שלום לכולם,
לפני חודש ביצעתי טיפול החלפת קלאצ' ומאז ישנו קושי בהכנסה להילוך ראשון ולפעמים גם לשני בעיקר כשהמנוע קר אך לא רק. יש לציין שהקלצ' מפריד טוב באופן כללי ולפני כן ההילוכים נכנסו חלק יותר (ללא קושי מורגש בידית) הטיפול היה מקצועי וטוב (הייתי נוכח). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יש צורך לפרק גיר שוב רק כדי לבדוק את הבעיה? או שיש דרך אחרת? תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
האם קשה להכניס את ההילוך גאשר הרכב כבוי ? והאם אין דביקות או קושי להזיז את הידית ?
בעני יש שתי אפשרויות במצב בו יש קושי להכניס את הידית למהלך גם כאשר המנוע כבוי האחת שמן גיר שצריך החלפה השניה כשפירקו את הגיר פירקו את אחת האומים שמחבר את השטנגה לגיר וחיזקו יותר מידי אם ההכנסה קשה כאשר הרכב מונע תחליף משאבות קלאצ זה אמור לפתור כיוון שהם לא עומדות בעומס ולא מפרידות את הקלאצ כמו שצריך
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
תודה, אני אבדוק ואעדכן
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לאחר החלפת קלאצ' , לא ניתן להאיץ בהילוך ראשון . | ELX2001 | פונטו - טכני | 9 | 31-03-14 21:22 |
| פונטו מגמגמת לאחר העברת הילוך... | wizmaster | פונטו - טכני | 12 | 07-10-11 10:51 |
| הילוך ראשון | unoies | אונו - טכני | 12 | 26-04-09 02:11 |
| מריאה ELX אוטומט 98.. בהעברת הילוך ראשון ושני הרגשה של מכה | פורום הגראז' | 3 | 17-07-07 00:58 | |
| פיאט בראבו - הילוך ראשון מושך כאשר המנוע קר | פורום הגראז' | 9 | 01-05-07 03:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד