![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
Engine failure, בעיה בהנעה ובצריכת הדלק
היי,
אני קובי, חדש כאן. לאחר חיפושים רבים בפורום בנוגע לתקלה הספציפית שלי ללא הצלחה החלטתי למאוס בכך ולתאר במדויק מה הבעיה. קניתי לא מזמן פונטו 2005 אוטומטית, הרכב הראשון שלי. לאחרונה קורה דבר כזה: - מופיע Engine failure קבוע (בליווי הנורית הצהובה הידועה) - האוטו לא מניע ישירות כאשר אני מנסה להניעו. הכוונה היא שאני מנסה להניע בפעם הראשונה ללא הצלחה ותמיד נאלץ להניעו בשנית. חשוב לציין שלא קרה שניסיתי להניע בפעם השניה והאוטו סרב. זה התחיל בכך שהוא היה מניע בהצלחה ב3 מתוך 4 נסיונות והגיע למצב שהוא לא מניע ישירות אף פעם. - בעיה בצריכת/מד הדלק. אני לא נוהג באופן פרוע בכלל ולרוב רק בתוך העיר. אני גר בעיר קטנה בסך הכל, ללא רמזורים ועומסי תנועה ואין מצב לעבור את ה50 קמ"ש ואולי גם בזה הגזמתי. אני מרגיש שהרכב צורך קצת יותר ממה שהוא אמור, מה גם שמד הדלק מזייף על ימין ועל שמאל, בכל פעם מראה לי משהו אחר. לעיתים אני ממלא דלק, נוסע מספר דקות בתוך העיר והמחוג כבר נמצא על הפס שתחתיו, לרוב הוא נע לו בין שני פסים כרצונו אם הבנתם אותי. יש לכם מושג מה הבעיה/ות? במידה וכן, אשמח אם תגידו לי היכן כדאי לי לתקן, אני גר באיזור חיפה. תודה רבה, סוף שבוע נעים ושבת שלום. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלה וצריכת דלק
ראשית תקן את תקלת הנורה הנדלקת עם בעיית ההתנעה (שיתכן שהן משולבות).
לצורך כך יש להתחבר עם מחשב/סורק איבחון תקלות ובאזור הצפון אני ממליץ לך לעשות זאת אצל אחד מהמוסכים מורשי היבואן שפרטיהם כאן: http://www.fiat.co.il/default.asp?ca...7BE178D9E1C%7D לאחר שיתוקנו התקלות, אז בצע בדיקת צריכת דלק אמיתי ומכונה שמתבצעת כך: מלא את המיכל דלק עד שידית התדלוק תקפוץ, רשום את הק"מ שבמד המרחק בלוח השעונים. בצע נסיעת מבחן, רק מחוץ לעיר, במישור, מזגן לא פועל, ללא מטען ונוסעים, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, ללא האצות פתע ולאורך לפחות של 100 ק"מ (כמה שיותר, התוצאה תהיה מדויקת יותר). לאחר נסיעת המבחן, תדלק שוב המיכל (עד שידית התדלוק תקפוץ ורשום את הק"מ שכעת רשום. לפי הק"מ הרשמת חשב כמה ק"מ הייתה נסיעת המבחן ואז חלק הק"מ האלו בליטרי הדלק שתדלקת בסוף הנסיעה והתוצאה תראה כמה ק"מ לליטר נסעת בנסיעת המבחן הנכונה. לתשומת ליבך - נסיעה עירונית הנה בזבזנית מאוד בדלק ולכן נתוני צריכת הדלק שלה לא מעידים על דבר (רק על הוצאת כסף בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בהנעה | ofiri69 | פונטו - טכני | 9 | 29-07-13 16:27 |
| Engine Failure שקרי בירידות ים המלח? | zizkebab | פנדה - טכני | 1 | 31-03-13 20:10 |
| בעיה בהנעה | שלומקההההה | פונטו - טכני | 2 | 28-07-12 10:42 |
| אונו 93 בעיה בהנעה | ROEYY | אונו - טכני | 3 | 27-03-11 18:43 |
| Engine Failure | -אודי- | פונטו - טכני | 19 | 04-09-10 01:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד