![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
החלפת גומיות שסתומים בפונטו 98
ניתן לראות את ההסבר והתמונות בלינק:
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=512933 אוסיף שבאותו יום גם הוחלפה הגומיה שמחזיקה את האגזוז כי הייתה נראית כבר ממש רע. והוחלפה הגומיה שנמצאת בראש הקפיץ הספירלי בגלגל האחורי שמאלי - מתוך חשד שהיא גורמת לרעשים בפניות ובאמפרים, כפי שפורט בשרשור הזה: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16406 נכון לעכשיו אין יותר רעשים, אך לעולם לא נוכל לדעת אם הרעש נגרם מהאגזוז או מהקפיץ. העלתי תמונות של הגומיה הישנה שהוצאנו מהרכב (צד שמאל), ושל גומיה "חדשה" מתנת דוד (צד ימין). אני רוצה להודות למאור על הזמן והעזרה. וכמובן להודות לדוד על שתרם שתי גומיות לקפיץ להחלפה.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
דוד.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
בתמונה הגומיות לא נראות שונות כל כך.
על שלי פשוט יש בוץ יבש ואולי בגלל זה היו נראות לנו יבשות ומתפוררות. הגומיה של האגזוז הייתה מאוד רפויה ולאגזוז היה חופש לנוע ימינה שמאלה למעלה ולמטה. עכשיו הגומיה החדשה מחזיקה אותו היטב במקומו. אחרי שהחזקתי את הגומיה ביד, קשה לי להגיד שהיא האשמה ברעשים. אתה גם תראה את הגומיה ותחליט בעצמך.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
יפה מאוד,
הגבתי לך גם בקארספורום ואגיב גם כאן על מנת שדוד יוכל להתייחס. קודם כל מקווה שבעיית אכילת השמן או העשן נפתרו. אצלי החלפתי גומיות שסתומים ב 150 אלף ק"מ. קודם כל יפה שראית את מהלך העבודה ואני מקווה שגם המחיר היה אטרקטיבי. בזמנו חשבתי לבצע את העבודה אצל דוד אבל קיבלתי מחיר אטרקטיבי מאוד ולא רציתי להטריח את דוד. אצלי הבעיה היתה אומנם מינורית, עשן כחלחל למשך כשניה אך ורק בהתנעה ואכילת שמן - כוס שמן ל 1000 ק"מ. הבעיה נפתרה לחלוטין ואין שום אכילת שמן יותר. דבר אחד שהערתי בקישור ואעיר גם כאן, רק לי זה נראה שהשמן ממש כהה וחוץ ממנו רוב האזורים מתחת למכסה השסתומים שחורים ומפוייחים עד מאוד? לא יודע כמה המנוע שלך עבר אבל זה נראה שלא החליפו שם שמן תקופה. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עידן אל תגיד להם כלום הם מנסים לדלות ממך פרטים בעלי חשיבות לאומית
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת צינור שנמצא על מכסה שסתומים\ראש מנוע | sword | פונטו - טכני | 5 | 23-12-13 00:44 |
| החלפת גומיות לפעמון ימין + שמאל (קרוב לגלגלים) | oren0311 | שאר הדגמים - טכני | 1 | 10-08-13 16:13 |
| החלפת אטם מכסה שסתומים | chesh | פונטו - טכני | 38 | 17-04-11 12:57 |
| רפידות אחוריות בפונטו HGT - גומיות לא מובנות | פיליפ | פונטו - טכני | 11 | 23-03-09 00:41 |
| שאלות לפני החלפת מכסה שסתומים ושמן גיר בפונטו | פורום הגראז' | 2 | 08-08-07 13:59 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד