![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אמרו לי שאני צריך 2 מנורות חדשות לרכב.
הלכתי לעשות טסט לרכב (פונטו ספייס 2001), הכל עבר חוץ מהאור הקדמי שהיה לא תקין, הלכתי לחשמלאי והוא אמר שהלכה המנורה עצמה וצריך להחליף פשוט את כל המנורה.
מישהו יכול להגיד לי אם זה הגיוני ? אמרתי לו שאולי חסר מתח הוא אמר אין מצב זאת המנורה עייפה (לא בדק שום דבר רק עם החרא הזה שהמנורה מאירה אליו כמו בטסטים. אם יש למישהו 2 מנורות קדמיות מפירוק אשמח לקנות / לקחת אותם ![]() מדובר על כל המנורה כולל הפלסטיק והכל. אם מישהו יודע מה אמורה להיות העלות של אחת חדשה אני גם אשמח לדעת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
מנורה או הפנס עצמו?
בטסט בדרך כלל מכשילים על פנסים עכורים. ונראה לי שהתכוונת לזה. אתה צריך ליטוש פנסים, בצע חיפוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
צטט:
התכוונתי לפנס כי לפי מה שהבנתי אין מנורה בפונטו מקדימה שאפשר להחליף אלא חייב להחליף את כל הפנס. אם אני ינקה את הפנסים יש מצב שזה ישתנה ? כי לפי מה שהחמשלאי אומר ואני גם רואה - האור של הפנס לא ממש חזק - גם עם פנסים עכורים האור אמור לעבור חזק יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
צטט:
נראה לך שעל כל נורה שתישרף יחליפו את כל הפנס? בכל רכב יש אפשרות להחליף נורות. החשמלאי שהלכת אליו מנסה לעשות עליך קופה מה בדיוק כתוב בטופס של הטסט? לפי דעתי אתה צריך ליטוש פנסים/החלפת נורות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
צטט:
אני לא מדבק מבחינת עכירות כי זה לא בעיה, אלא מבחינת אספקת כוח לנורה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אני יודע שאני מושפע אבל... צריך עזרה בהתקנה פוד ושעונים | ליאור23 | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 02-10-10 05:13 |
משהו שאני צריך להבין, גיר רובוטי | PUNTO 2005 | פונטו - טכני | 11 | 08-06-10 19:07 |
עוד שטויות שאני צריך להתעסק איתם בחנית הבנין (גניבת כיסוי רכב) | chesh | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 26-05-10 20:28 |
למכירה דיבוריות בלוטוס קבועות לרכב חדשות!!! | TOMY_GT | מכירה | 1 | 05-11-09 08:24 |
האם שווה לי לקנות חלקים לחצי אוברול לבד כי אמרו לי שאם יעשו | פורום הגראז' | 1 | 03-09-07 23:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד