![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פונטו ספייס, 01. ELX16 טיפטרוניק. סל"ד נמוך מאוד.
שלום לכולם. אני חדש כאן.
יש לי פונטו ספייס שנת 01. טיפטרוניק ELX 16V יש לי בעייה שכל מוסך שהייתי לא יודע ממש לפתור זאת. גם מוסך המורשה פיאט ואחרי הרבה בדיקות במחשב... הסל"ד שלי ממש נמוך 600 ולפעמים 550. האוטו מגמגם בעמידה. בנסיעה הוא נוסע מצויין. הבעייה רק בעמידה.. אני יתן לכם דוגמא. אם החלונות הקדמיים שלי סגורים ואני לוחץ על המרים חלונות למעלה למרות שהם סגורים אז האוטו ממש יורד. הטורים נופלים עוד.... כמו שהבנתי לא ניתן להעלות תטורים לאוטו הזה... גם לא במחשב. החברה הציעה לי להחליף תושב מנוע שכולו פגום.. החלפתי.. ניקוי יסודי של בית המצערת. פירקו לי וניקו לי... עדיין הטורים מאוד נמוכים. אני אובד עיצות. כמו כן הכבלים של ההצתה שלי מצויינים. פלאגים חדשים. פילטר אויר חדש. אוטו מטופל ושמור.. עובד אחד בפיאט שעלה על האוטו הוא אומר לי זה דווקא בסדר.. האוטו טוב נראה אבל אני לא משלים עם זה עם הרעידות בעמידה זה ממש מרגיז ובלתי נסבל.. אני כן מאמין שיש בזה טיפול. החלטתי להירשם לפורום הזה כי לכמה מכם יש את הרכב הזה ואולי מנסיון יש לכם יותר יידע.. כמובן מנהל המוסך המליץ לי על עוד כמה דברים לבדיקה וכל דבר להחליף ולהחליף וזה עניין של הרבה כסף.. ניקיתי בית מצערת והחלפתי תושבות מנוע וכל הדברים האלה בשביל לסדר את זה ועדיין לא הסתדר. אני באמת מקווה שמישהו יודע תפיתרון לזה.. תודה לכל העונים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אומנם ניקו את בית המצערת אבל האם ניקו את מנוע הצעדים
בסרק פרפר בית המצערת סגור אבל בכדי שהמנוע לא ייחנק ישנו מעבר עוקף דרך מנוע הצעדים שנותן אויר לבעירה ואז המנוע עומד על סרק תקין לכלוך ושמנים סותמים את המעבר ואז הסל"ד יורד מ-900 זאת אופציה לבעיית טורים בסרק תנסה להפעיל מזגן ולראות אם הטורים מתייצבים גם לזה אחראי מנוע צעדים לתת עוד אויר . האם הוחלפו חוטי הצתה מקוריים שהם גם עלולים לעשות בעיה צריך לבדוק בנוסף את הכוילים אם נותנים מתח תקין ואחרון אלטרנטור שנותן מתח תקין שהרי אתה אומר כשאתה מפעיל חלונות יש ירידה במתח הבדיקות לפי הסדר שנתנתי לך בדוק ראשית את מנוע הצעדים ואוליי גם לא תקין לאחר הניקוי |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
עדכון
קודם כל תודה על התגובה המהירה, ושבוע טוב.
חוטי הצתה תקינים. בחברה בדקו. פלגים וכל זה הוחלף לחדש כן ניקו את בית המצערת ואת מנוע צעדים. אלטרנטור בדקו - תקין אמרו לי דבר אחד לא תקין.. חיישן למדה אמרו לי קודם תתקן את החיישן ואז נמשיך בבדיקה. יש לך מושג אם מסל"ד של 600 או 550 כיום אם ההחלפה של החיישן פתאום זה יקפוץ לי לסל"ד תקין? אני כן מתכוון להחליף חיישן אולי מפירוק לקנות. כי חדש עולה מאוד הרבה כסף תודה צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נתחיל בזה. מה הם התקלות שהראו החיבורים למחשב במוסך פיאט ?.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
המשך..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אם הטורים עולים ויורדים אז חיישן למדה תקול
אני קניתי של בוש אונבירסלי עולה 300 ש"ח ואז מחברים את החוטים לתקע שיש לך אורגינלי כמו האונבירסלי עולה 800 ש"ח שגם הוא בוש |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם כך, אין לך אלא להחליף קודם את החיישן.
בהצלחה דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מעוניין בשאלה לגבי פונטו ספייס 2001-2003 (גיר רציף,אוטומטי,טיפטרוניק) | nadavt | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-09-13 21:02 |
| הגיע הזמן לרדת נמוך...נמוך מאוד | ליאור23 | שיפורים וקוסמטיקה | 52 | 17-03-11 12:08 |
| ספייס טיפטרוניק 01 | avil84 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 07-09-09 00:28 |
| למכירה פיאט פונטו שנתון 2000 ק"מ נמוך מאוד! | anakonda | מכירה | 2 | 17-12-08 18:55 |
| פונטו ספייס ELX טיפטרוניק יד 1 - איזה דגם? | agent54 | יעוץ ברכישת רכב | 35 | 15-08-08 02:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד