![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
תקלת חשמל ספייס 2003 ידני
התקלה מופיעה במהלך הנסיעה האוטו פשוט נכבה , מסתדר רק לאחר שאני מוציא את הכבל מהמצבר למשך כמה דקות ולאחר כמה זמן חוזרת שוב.
המצבר חדש בדקו אותו בעומס ונמצא תקין יש גם סטרטר מה שאומר שזה לא המצבר, המחשב של המוסך הראה הרבה תקלות וקצרים במערכת במוסך לא מבינים מה מקור הבעיה. יש למישהו עצה מה גורם לכך לפני ששוחטים אותי במוסך מורשה.... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תיאור התקלה לא ברור.
האם כאשר האוטו נכבה הוא לא מניע שוב ?. האם כאשר אתה לא מוציא את הכבל מהמצבר למשך כמה דקות, הרכב מניע ?, או רק שאתה מוציא ?. האם יש בעיה של הנעה חוזרת לאחר שהוא נכבה ?, או רק הבעיה שהוא נכבה ?. האם הוא נכבה במהלך הנסיעה, או תוך כדי עצירה במהלך הנסיעה ?. לא הגיוני שבמוסך לא יודעים מה מקור הבעיה. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלה בפונטו "ספייס"
באיזה מוסך והיכן בדקו התקלות?.
למחשב האיבחון תקלות המקורי של פיאט (אגזמינר) יש יותר יכולות איבחון ויותר דיוק. כשהתקלה קיימת האם נותרת נורת האימובילייזר המקורי הצהובה דולקת בלוח השעונים?. כשהתקלה קיימית צריך לבדוק אם מגיע ניצוץ חשמלי אל המצתים (פלאגים) ואם משאבת הדלק החשמלית פועלת וכך לבודד הבעייה אם היא ממע' ההצתה או ממע' ההזרקה או משתיהן ביחד. מצער שכאן צריך להסביר את שיטות הבדיקה, החשיבה ואיתור תקלה כזאת כשמוסך מקצועי אמור לדעת זאת היטב. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פז'ו פרטנר
|
רכב ניכבה
האם ברכב יש קודן שעושה ניתוק של המשאבת דלק?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 2001 SX
|
כמעט בטוח שהבעיה במחשב הזרקה שנמצא על יחידת ההזרקה .
לי הייתה את אותה הבעיה במוסך פיאט לא עלו על התקלה , רק כאשר נכבה לי הרכב הזמנתי אותם און ליין , ואז בדקו וראו שמחשב ההזרקה לא תקין לא נותן פקודה. כמו שאמרת רק כראשר מוציאים את המינוס הרכב מניע , אותה תקלה כמו שלי . בקיצור אני באמת מקווה שזאת לא הבעיה אצלך כי לי מחשב כזה עלה 2500 ש"ח . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פונטו ספייס 2001-2003 ELX ידני | talos100 | קניה | 0 | 17-09-11 00:07 |
| קניתי פיאט פונטו ספייס ידני 2003 YOUNG S60 | bombaclat | פונטו - טכני | 4 | 11-08-11 20:11 |
| מחפש טבלאת יחסי-העברה (פיאט פונטו ספייס יאנג ידני 2003) | felixr | פונטו - טכני | 0 | 08-12-10 21:56 |
| חלונות חשמל הפסיקו לעבוד (ספייס 2001 ELX ידני) | zrazitsk | פונטו - טכני | 5 | 01-04-10 16:43 |
| ספייס FUN 2003 ידני, טורים לא יורדים. | alon709 | פונטו - טכני | 6 | 24-06-09 17:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד