![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Brava SX
|
החלפת בראבה
ברשותי בראבה 1.6 כמובן .
רכשתי אותה לפני שבכלל ביררתי מה אני יכול לעשות איתה. ראיתי פה ושם כמה דברים היא נוחה יפה הכל טוב , אבל אני רוצה לשפר אותה. האם ניתן להביא דג זה ל300כס בצורה חוקית בארץ ? אם לא אז אותה שאלה לגבי בראבו . אם אי אפשר אז תיעצו לי אוטו נוח יפה ניתן לשיפור ל250כס+ ותיחזוק לא יקר ולא זול נגדיר אותו כסביר. תודה מראש לכל העוזרים בפורום !!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
לא נראה לי תוכל לשפר אותה בדרך החוקית ל 250/ 300 כ"ס.
כי קודם כל תצטרך להרכיב טורבו שזה כבר לא חוקי לרכב הזה. ועוד הרבה, הרבה דברים שבסוף זה לא ישתלם לך כלכלית. עדיף תקנה פיאט קופה ומשם תמשיך, כי המנוע שלה כבר מפיק סביב ה 200 כ"ס והדרך ל 250 תהיה הרבה יותר קצרה ממנוע של 90 כ"ס.
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Brava SX
|
( 103* כס )
אז על בראבו לא לחשוב אפילו ? פיאט קופהה ? ********* הלוואי אבל אין תקציב. איזה מכוניות יש עם טורבו סטנדרתי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
פיאט בראבה | tom | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-01-08 21:22 |
תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 | |
בראבה | פיאט כללי | 4 | 22-02-07 14:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד