![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
פונטו HGT 2002 יורו 3 עזרה במציאת תקלה
מדובר בפונטו HGT 2002 יורו 3
בשישי שטפתי את האוטו עם דלי וניקתי את האזור של פתח הדלק במכסה טנק הדלק כמובן עם פקק סגור היה שם מלא אבק מצטבר , בערב יצאתי עם חברים למסיבה ובדרך במהירות של 90 קבועה ורגועה המנוע הרגיש לרגע כבד ואז השתחרר כמו הרגשה של סתימת דלק ואז נדלקה לי לשניה מנורת תקלת המנועמ מש לשניה קלטתי ואתה בפוקס נדלקת ונכבית ברגע שהמנוע "השתחרר" ....אני מתדלק בתחנת דלק אחת בלבד ,תחנה שהייתי עובד בה מעל שנה ואין חשש אפילו לא קטן לדלק מהול. האם יכול להיות ששטפתי עם הדלי בהשפרצה את פתח מכסה הדלק האם נכנס מים למיכל? בזמן ששטפתי עם הדלי גם נכנס לי מים דרך הסאנרוף! שיורד גשם בחוץ במשך יום יומיים ברצף אין לי חצי נזילה בזמן ששטפתי עם הדלי ב5 דקות נהיו לי בריכות בתוך הרכב וטיפטופים מאזור כפתור פתיחת החלון בגג . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נשמה תמוה העניין עם הדלק. האם התופעה חזרה על עצמה?
לגבי הדליפה בגג, אולי ספציפית באותו מקרה הגג לא היה סגור עד הסוף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
.....
צטט:
מעניין שהבעיה הזו התחילה גם רק לאחר ששטפתי את האוטו עם דלי הרכב היום עבר סריקת מחשב במוסך פיאט עפולה, נמצאה תקלה במערכת ההצתה ולא נבדקה לעומק כי את העבודה המלוכלכת אני שומר למוסך שחר פיאט בנתניה שרק שם אני מוכן לטפל באוטו(זאביק התותח). במידה ומדובר בסלילי הצתה האם חייב להחליך את כל ה4? מה המחיר ל1 כיום? בעיה חדשה בסאנרוף דוגמא לתקינות: מצב 1 :סאנרוף נפתח כולו מצב 2:סאנרוף עולה טיפה למעלה לפני הבעיה שהייתי מעביר ממצב למצב היתי צריך לסגור את החלון לנעילה הרמטית ואז המנוע היה מפסיק לעבוד ואז היית צריך ללחוץ שוב על כפתור הפתיחה כדי לעבור למצב אחר בין מצב למצב הוא היה נעצר בדיוק בסגירה ורק לאחר עוד לחיצה על כפתור הפתיחה של החלון גג הוא היה עובר למצב השני, כרגע אם אני סוגר את מצב 2 בחלון גג הוא לא מגיע לסגירה ונעצר הוא ישר מחליק לכיוון מצב 1 וחוזר לעצמו ממצב למצב כדי לסגור אותו באטימות מלאה ,שיושבים בכיסא הנהג למעלה בצד ימין במסילת החלון גג יש שני קווים שמראים את תחום נעילת החלון באופן מוחלט שני קווים כאלה שחרוטים על המסילה | |והגלגל שמתגלגל לאורך המסילה צריך להיות בין שני הפסים האלה רק אם אני משחק עם הכפתור סגירה אני מגיע למצב שלו ולא באופן אוטומטי. מה אפשר לעשות עם זה? מקווה שהבנתם אותי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
up//
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עזרה במציאת תוכנה לאייפון | *ניר* | אוף טופיק | 4 | 27-05-10 16:11 |
עזרה|במציאת נורות לפיאט פונטו ספייס | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 19-10-09 23:36 |
עזרה במציאת צמיגים לרכב שלי | UNO TURBO 92 | פיאט כללי | 4 | 26-02-09 01:49 |
עזרה במציאת עבודה | yanir1708 | אוף טופיק | 0 | 22-05-08 14:30 |
עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 23:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד