![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
פיאט פונטו HGT ספייס 02 -רעידות סל"ד
בזמן נסיעה בעיר,מחוצה לו, כשהאוטו קר\חם בין כל ההילוכים כאשר אני מוריד הילוך ולבסוף מגיע לסרק (N) במקום שהמנוע יתייצב ל850 סל"ד הוא נופל מתחת ל500 עולה בחזרה ונופל שוב ואז לבסוף מתייצב(הרכב רועד)
מתוך 20 מקרים כאלה הוא נכבה פעם אחת וגם זה נדיר. אשמח לפתרון הבעיה מדובר ברכב שצוין בכותרת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
מילמן מגולף 92 לHGT יפה יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
זאת מחלה שהרבה סובלים מימנה, אחד מהם זה אני.
ניקויי בית מצערת אחת לכמה זמן! וזה נותן שקט.
![]() |
#4 |
Member
|
אני מבין שזה ישראל הגדול לא??
היו עוד כמה רכבים על זה נדבר בפרטי חבר, יוסי נמצא בהיסטוריית הרכב ניקוי בית מצערת,שהיתי במוסך שחר בנתניה ודיברתי עם בחור גם בשם שחר שהוא זה שמטפל שם ברכבים האלה שמגיעים לעבודה הוא אמר לי שלא מומלץ בניקוי מצערת כי יש שם חיישן חמצן ששעלול להיפגם עקב הניקוי הזה,אשמח לתגובה יותר מפורטת לגבי הניקוי ואם ניתן לבצע אותה עצמאית על ידי . תודה ושבת מצוינת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
צטט:
בצע ניקוי מצערת וכל בעיותיך יפתרו. ודרך אגב רק לידיעה כללית אין חיישן חמצן על המצערת יש חיישן מד כמות אויר שזה משהו אחר לגמרי. ואין בעיה בניקוי שהוא ייפגע או משהו כזה. זה דבר שעושים בשיגרה ואף פעם אני לא שמעתי שהייתה תקלה כלשהיא בעקבות ניקוי בית מצערת ב HGT.ביורו 3 זה עוד טוב בדגמי 2001 יורו 2 יש 3 חיישנים בניגוד לרכב שלך שיש רק חיישן אחד בבית מצערת וגם שם אין חיישן חמצן. אתה יכול לבצע את זה בצורה עצמאית. אצלך אפילו זה יותר קל כי אין לך כבל גז. ה HGT שלך זה יורו 3 בזמנו גדעון אפילו הוציא מדריך מפורט עם תמונות איך לבצע את זה. בהצלחה ויום טוב. נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 18-12-10 ב 07:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
....
צטט:
לאחר חיפוש ארוך בפורום לא מצאתי את השירשור שדיברת עליו על ניקוי מצערת לHGT יורו 3 , אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור לשרשור, בעבר ביצעתי ניקוי מצטערת לבד בפולו הקודמת שלי על ידי פירוקה לחלוטין ולא על ידי ריסוס בזמן שהיא מחוברת לסעפת היניקה מה שגורם ללכלוך להגיע למנוע ![]() אם אין לי כבל גז מה גורם לתנועת הדוושה להגיע לתגובת המצערת? אשמח לבצע את הטיפול בהקדם עוד נשאר לי ספריי קרבורטורים מהטיפול בפולו וגם מברשת שיניים קטנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
רפידות בולם - פיאט פונטו ספייס 2003 | komissar2007 | פונטו - טכני | 4 | 02-10-10 19:48 |
שאלה| מה השם של פיאט פונטו ספייס בחו"ל | oren1 | פיאט כללי | 5 | 15-05-10 18:18 |
רפידות ודיסק פונטו ספייס אטומטית 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 3 | 17-04-08 10:43 |
פונטו ספייס - רעידות כאלה ואחרות | פורום הגראז' | 5 | 06-05-07 19:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד