![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מזגן לא מוציא חום?!
המזגן לא מוציא לי חום מישהוא שיוכל לתת לי רקע לבעיה ופתרון אני אשמח,
יש לציין שהמזגן מוציא קור,פשוט החום שצריך להיכנס מהמנוע לא נכנס [והאם יש חום לפיאט פונטו 99 XTZ דרך המזגן עצמו או רק דרך המנוע?!?] תודה לעוזרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
בעיה ידועה ונפוצה, רדיאטור חימום שנוזל לא מחליפים המוסכניקים בדר"כ עקב עבודת פירוק הדשבורד המצריך זהירות יתרה שכן הוא נוטה להיסדק ולהיתפרק ולכן הם פשוט מנתקים את הצינורות המוליכים לרדיאטור חימום, ולך אין חימום בחורף.
תקף כמעט לכל מי שיש לו פיאט פונטו MK1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
החום מגיע מרדיאטור פנימי שנמצא במערכת המיזוג שדרכו עוברים מי הקירור של המנוע.
ככל הנראה המעבר מים לרדיאטור מגושר, אתה יכול לבדוק את זה לבד במבט על קיר האש מתוך המנוע, שם תראה שני צינורות שאמורים להגיע למערכת החימום הפנימית. אם אתה שואל את עצמך למה מגושר, זה כי הרדיאטור הפנימי בפונטו נוטה לדלוף אחרי כמה שנים והפתרון (הזול) לבעיה הוא גישור צינורות המים. בשביל להחליף רדיאטור חימום צריך לפרק את הדש בורד וזה סיפור יקר אז האנשים מעדיפים את הפתרון הזול. מקווה שלא תקפא בחורף הישראלי הקיצוני. שים סוודר או משהו. ![]() http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6569
![]() |
#4 |
Junior Member
|
אז אני מבין ממכם שעדיף לא לגעת בזה ולא לתקן.
תודה לעוזרים ויום טוב ושרק הפיאט שלנו תמשיך ללת תמיטב אחרת נעבור לbentley ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
אחרת נאלץ "לדרדר" לבנטלי
![]() עכשיו ברצינות היה פה חבר פורום שהעלה פרוייקט להחלפת הרדיאטור חימום + תמונות, תעשה חיפוש ותיראה אולי תעלה לנו עוד פרוייקט מושקע כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
בארצנו הקטנה והיפה נראלי שאפשר לשרוד תחורף בלי מזגן חימום
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
לי בפונטו אין חימום, דור1, המחלה שלהם, כנראה דלף וניתקו את הרדיאטור חימום.
אין לי בעיה לנסוע בחורף ללא חימום, אני פשוט לובש משהו יותר חם. הבעיה היא האדים שממלאים את האוטו, צריך להפעיל על קירור (בגלל שהמדחס מסלק את האדים במהירות) וזה משגע אותי. אני נאלץ לקפוא בחורף בגלל המיזוג הזה, או לנסוע עם חלון פתוח שגם אז אני קופא. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המאוורר לא מוציא אוויר אבל המזגן עושה רעש של עבודה | servaiski | פונטו - טכני | 5 | 01-10-10 18:25 |
פונטו 95 | בעיה עם המזגן (לא מוציא מספיק אוויר) | Or Layzer | פונטו - טכני | 9 | 19-09-10 11:53 |
מזגן | ohads | פונטו - טכני | 3 | 04-04-08 00:00 |
בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
ספייס 03' SX - בעיית מזגן - מוציא רוח חלשה | פורום הגראז' | 5 | 08-02-07 18:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד