![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
עזרה מחברי הפורום.
שלום לכולם יש בידי פיאט אונו 94 הזרקה כבר 3 שנים שבמהלכם ישרתי קו בכל צורה אפשרית עם הרכב.והוצאתי המון כסף על האוטו וזה בהתחשב בעובדה שאני עושה הכל לבד.
בתקופה האחרונה מציק לי שאין מזגן באוטו ובגלל זה רציתי לקנות רכב אחר. השיקולים הם כאלה לשקם את מערכת המיזווג מה שכבר התחלתי לעשות. ורק ההתחלה עלתה כבר 530 שקל. קניתי רדיאטור מזגן חדש וונטה חדשה לרדיאטור המזגן. 4 ממסרים חדשים ו4 בתי מסרים . למרות שצריך רק 3 ממסרים קניתי 4 לכל הפתעה. ורצועה. עכשיו אני יודע עוד דבר אני בטוח צריך מתג טרינרי חדש.שאני מעריך את עלותו ב 60 שקלים ומייבש חדש שאני יודע בוודאות שעולה 150 שקלים. יחד החלקים רק לפני עבודה זה 740 שקלים ואולי גם מדחס שאולי במשך הזמן הלך לעולמו משומש הערכה של 300 שקלים. והופ הגענו ל 1050 שקלים (וזה רק לחלקים) יש להוסיף לזה עוד 280 שקלים שזה בדיקת נזילות ווקם ומילוי גז ויחד הגענו ל1330 ואני חייב לציין שלפני הכל צריך לעשות צמה חדשה לחיווט (גם זה יעלה כסף ואני לא יודע כמה) המזגן בתא המנוע. עכשיו ה שאלה שלי היא כזו מה לעדתכם הייתם עושים. מחליפים רכב או נישארים עם ה רכב הנ"ל ומסדרים את המזגן למרות העלות המטורפת של התיקון? כי אני אישית אובד עיצות וכבר לא יודע אם להמשיך בתיקון המזגן או שלהפסיק ולוותר. כמה דברים שחשוב לציין. הרכב אמין בצורה יוצאת מין הכלל חזק ואני מאד אוהב אותו אבל בחוסר במזגן והצורך בהשקעה גדולה כל כך מרתיעה אותי מההפתעות שיכולות לבוא עוד בדרך. אני אישית מפחד שוב להכנס לקניה של רכב אחר בסכום נמוך כי אני דואג מהיישור קו החדש שאצתרך לעשות. תודה מראש לעונים אסף. כל חות דעת מיתקבלת. וכל אחד יכול לומר כל העולה על רוחו. דעתכם חשובה לי מאד. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט קופה ב 56000 ש"ח לחברי הפורום!! | גילוש | מכירה | 5 | 21-05-10 20:27 |
תוכנה זדונית שולחת הודעות פרטיות לחברי הפורום | gsk | אוף טופיק | 5 | 25-01-10 18:55 |
קורס נהיגה מתקדמת לחברי הפורום, מי מגיע? | raanan_t | פורום המועדון | 61 | 23-03-09 07:00 |
בקשת עזרה מחברי הפורום והמועדון. | simon377 | אוף טופיק | 4 | 02-03-09 14:21 |
שלום לחברי הפורום -גולש חדש עם בייבי פרארי (פיאט קופה טורבו) | פיאט כללי | 27 | 10-03-07 18:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד