![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
חכה לחודשים הקרים (אם אפשר לקרוא לחורף שלנו קר) ואני דיי בטוח שהתופעה תחזור. אצלי התרמוסטט תקין ואני נתקל בזה לעיתים. זה לא משהו שגורם נזק.
יש הבדל בין וריאטור מרעיש (שמצביע על תקלה בחלק), לבין מצב של רכב עם רדיאטור גדול יותר ואגן שמן שונה שמתקרר מעט בחורף. אגב, מעניין שחיים מקבל HGT, הוא בזמנו אמר לי אישית שהוא לא מוכן לטפל ברכב כי אין לו את הידע הדרוש. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Senior Member
|
אני חושב שהלילות הירושלמים כבר מספיק קרים אבל נו, בשביל הסקרנות, נחכה. איך אתה יודע שהטרמוסטט תקין אצלך? ועוד דבר, אם הרדיאטור לא בשימוש כי הטרמוסטט במצב סגור אז מה זה משנה הגודל שלו? נשאר רק העניין של אגן שמן שאתה אומר ששונה בארץ, מעניין אם במיקרופישים מופיעים ריויזיות שונות לאקלים חם..
בלי קשר, אני מסכים שזה לא נזק, אבל זה כן ישפיע על צריכת דלק בעת שהטמפרטורה נמוכה יותר ואני לא בטוח שזה אידיאלי בטווח הארוך לחיי המנוע. בקשר לחיים, רשמית אתה צודק, הוא ריחם עלי בכמה דברים מסויימים כי אני לקוח ותיק וטוב מהזמן שהייתי עם פיאט ספייס, אבל הוא עידכן אותי שבטיפולים, בעיקר גדולים אני אאלץ ללכת למוסך מרכזי. טרמוסטט זה כניראה משהו שהוא עוד הסכים כמחווה. צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Super Moderator
מנהל
|
קודם כל, אין צורך לצטט אותי אם אתה הבא בתור, סתם מעמיס על המסך
![]() שנית, ראיתי אותו בעצמי במוסך כאשר ביקשתי לבודקו. יחד עם זאת, נאמר לי ע"י המכונאי שהוא תקין. שלישית, רדיאטור גדול יותר, שני מאווררים ואגן שמן שונה אם נדייק
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גדעון, אולי זה לא הידע שחסר - אלא הסבלנות...
|
|
|
#45 |
|
Super Moderator
מנהל
|
בשביל מישהו כמוני בהחלט צריך קצת סבלנות
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX
|
פונטו 1995 מנוע 1600
צריכה ממוצעת של 11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת כולל עליות של חיפה. נורמלי עבור רכב זה? |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
פונטו ספייס ELX 2002 גיר ידני
בין-עירוני 1:17 עירוני: 1:13.5 |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לבעלי הפונטו GT וכל שאר המומחים פה. | punTurbo | פונטו - טכני | 7 | 04-09-08 14:01 |
| סקר - פנסים קדמיים פונטו ספייס - מי החליף, תיקן וכמה זמן החזיק? | mgoldst | פונטו - טכני | 20 | 12-07-08 13:46 |
| איזה דגם הפונטו שלי? | פיאט כללי | 5 | 28-04-07 21:06 | |
| לבעלי הפונטו HGT ואחרים, " לידתה מחדש של אבארת' " | פיאט כללי | 3 | 27-02-07 11:32 | |
| שאלה לבעלי פונטו אטומטי | פורום הגראז' | 5 | 20-01-07 18:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד