![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
אם אתה רוצה יש לי שני מערכות של הגה סיטי בבית
0542136599 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חבר'ה- האם קניית מערכת הגה משומשת מויליאם יכולה להוזיל עלויות לדעתכם? אני מניח שזו עבודה מסובכת שלא אוכל לבצע לבד, אבל אולי אוכל להביא למוסך שיחליף לי...
מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
אין ספק שמערכת הגה משומשת מויליאם יכולה להוזיל עלויות.
אבל תהיה לך בעיה עם אחריות המוסך. אם בכלל יסכים להרכיב חלק שאתה תביא. דוד.
![]() |
#14 |
מנהל
|
דויד צודק...
הצלחת לבדוק אם יש אפשרות שמרכיבים לך? כמה יעלה? אם לא תצליח דבר איתי נסתדר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...013#post114013
תקרא את ההודעה האחרונה בשרשור. זה מה שפתר לי את הבעייה של ההגה הפונטו הקודמת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
היי y0jik,
המדריך ששלחת נראה מעולה. האם כל המדריך מדבר על מה שנקרא פה בארץ "מנוע הגה חשמלי"? אם כן, אולי כבר אקנה מנוע הגה משומש בזול ואחסוך לעצמי את ההתעסקות עם המדריך. הייתי היום אצל עופר קצב (הוא באמת מעולה) - הוא חיבר את הרכב לסורק תקלות וישר הראה לי שיש תקלה במנוע ההגה. הוא הציע להחליף לי למנוע הגה משופץ במחיר מעולה, או שאביא לו מנוע הגה אחר והוא יבצע את העבודה. כל הסיפור הזה גורם לי לחשוב פעמיים אם המוסך שהייתי אצלו וטען שיש בעיה ב"חיישן פאזה" ושזה יעלה לי 2500 שקל הוא באמת טוב ומומלץ כמו שרבים פה בפורום טוענים (אעדכן בסוף התהליך באיזה מוסך מדובר, אם הבעיה באמת תיפתר). ויליאם, תודה לך. כנראה בסוף לא אצטרך את כל מערכת ההגה ומנוע הגה יספיק. אצור איתך קשר היום ונתאם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל
|
בכיף דבר איתי המנוע הגה מחכה לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
צטט:
אני אישית אוהב להתעסק עם האוטו אז עשיתי לבד אבל אם יש לוויליאם מנוע משומש תקין אז זאת אופצייה מעולה בשבילך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
--- עדכון חשוב לציבור לקוחות הפונטו ---
5 חודשים אחרי פתיחת השרשור, אני יכול להגיד בוודאות די גמורה (חמסה חמסה בלי עין הרע) שהבעיה נפתרה בעלות של 0 שח. סיכום שרשור: במהלך נסיעה לפני 5 חודשים הופיעה לפתע נורת הגה אדומה בלוח השעונים, וההגה נעשה קשה ביותר. כיבוי מנוע והנעה מחדש פתרו הבעיה עד לנסיעה הבאה. כך מידי יום. כיומיים מאוחר יותר המצבר נגמר. החלפתי מצבר והבעיה נותרה: בתחילת כל נסיעה ההגה תקין, לאחר כ10 דקות נדלקת נורה וההגה מתקשה. במוסך רצו 2000+ שח על תיקון כל מנגנון ההגה. הלכתי לקצב, רצה להחליף מנוע הגה חשמלי ב800. לבסוף יצרתי קשר עם וויליאם מהשרשור למעלה, וקבעתי לרכוש ממנו מנוע חשמלי מפירוק ב300 שח, ולעשות העבודה לבד. ביום ביצוע העיסקה, פירקתי בבוקר את מנוע ההגה שלי ע"מ שההחלפה תעשה מהר יותר. עקבתי אחרי המדריך שמופיע בלינק של y0jik (כמה הודעות למעלה, תודה), הוצאתי את הקונקטורים, עשיתי "פו פו" והחזרתי. יצאתי לנסיעת מבחן סתם בשביל הכיף עד שווילאים יגיע לת"א. *** מאז הבעיה נעלמה לחלוטין *** 5 חודשים ולמעלה מ200 נסיעות, 0 תקלות הגה. לידיעתכם. ותודה לכל העוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נורת גיר אדומה מהבהבת | nitay10 | בראבה - טכני | 12 | 19-01-14 11:41 |
סיטואציה מוזרה - מצבר גמור? + המלצה | ארגוט | פונטו - טכני | 3 | 07-07-13 19:12 |
מצבר גמור ? בעית טורים | emacs | פונטו - טכני | 14 | 03-03-12 09:44 |
החלפת נורות פנל מזגן/נורת מנוע אדומה. | v_sharon2 | פונטו - טכני | 0 | 22-11-11 22:57 |
נורת מצבר | timor91 | אונו - טכני | 3 | 05-12-10 17:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד