![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
אז הנה הגיע תורי - מנוע הגה..
טוב אז אחרי כשנתיים שהנורה הייתה דלוקה , ואולי מס פעמים שההגה התקשה ובכיבוי המנוע והדלקתו הבעיה הייתה נפטרת, היום זה לא היה כך פשוט ההגה קשה בשנייה הראשונה שנוגעים בו וכיבוי והדלקה לא עוזר כלל...
השאלה היא אם משהו מכיר מקום שמסדר את המנוע (אם הבעיה היא רק במנוע) באזור באר שבע ועדיף שלא במורשה שלא יקרעו אותי במחיר? והאם אפשר לפרק את המנוע או שצריך לגרור את הרכב עד למוסך ? תודה אשר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
חפש בפורום על הבעיה הזו לפני זמן מה דוד נתן המלצה כאן על תיקון קל שיוכל לעזור (אולי), ניקוי המגעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
ההמלצות שדוד נתן לא עזרו במקרה שלי , מה לעשות ? למי לפנות באזור באר שבע ? וכמה יעלה לי תיקון במורשה ? והאים במורשה עובדים עם מנועים משופצים?
תודה אשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
בזמנו (לפני 3 או 4 שנים בערך) נסעתי מבאר שבע במיוחד לאייל באיזור התעשייה בראשל"צ - פעמיים - בשביל לתקן תקלות במוט היגוי ומנוע חשמלי בפונטו שלי.
הייתי מרוצה מאוד. (אני לא זוכר כתובת וכו', רפי בטח יוכל לעזור לך עם קצת יותר פרטים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת ההגה החשמלי
הכוונה היא לאיל נוימן ופרטיו כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=555
מומחיותו הנה במע' ממוחשבות ואלקטרוניות ברכב. בברכה - רפי לין
![]() |
#6 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
צטט:
![]() בקשר לגרירה - פשוט תנסע למוסך ככה, רק בחניה ההגה יהיה ממש כבד אבל אפשר לנסוע ככה חופשי.
![]() |
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
הגה חשמלי
כשמודבר בבעיית ההגה החשמלי והנורה האדומה , זה בדר"כ 90% בגלל הממסרים שבמנוע,
או בהלחמות בראש של המנוע שעם הזמן נהרסו ודורשות הלחמה מחדש. 10% זה שהמנוע עצמו באמת עבר זמנו או מוט ההיגוי כולו דורש החלפה או שיפוץ. גם אני ניסיתי פתרונות זמניים כמו ניקוי מגעים או הוצאת הפיוז הכחול מקופסת הפיוזים שבמנוע וזה עזר אולי ליומיים - שלושה.. אני אגיד לך מה אני ועוד המון אנשים מתוסכלים עשינו כדי לפתור את הבעייה ולחסוך המון כסף על שיפוץ אצל בעל מקצוע שדרך אגד עושה בדיוק את אותו דבר: הזמנתי את שני הממסרים האלו מאיביי: http://www.ebay.com/itm/Fiat-Punto-P...item337ba4abd5 הגיע תוך 3 ימים מבריטניה (royal mail) ועקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.fiatforum.com/punto-guide...or-relays.html תלך למטה קצת ויהיו שם גם תמונות שמסבירות טוב מה לעשות. אם עדיין לא מובן , תשאל ואני אעזור לך. זה לקח לי בערך שעה וחצי של עבודה (הלחמות בעיקר) ומאז ההגה עובד כמו חמאה ![]() אה והכי חשוב העלות - 90 שח על הממסרים + 7 שח קולה מהסופר כי היה ממש חם. מקווה שעזרתי לך ולעוד אנשים שיש להם את הבעייה של ההגה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עכשיו תורי עם ההגה ? | Sharon | פונטו - טכני | 5 | 04-08-11 01:26 |
הגיע גם הזמן לזה - RSS | ארילו | אתר המועדון | 7 | 11-01-11 15:25 |
והנה הגיע תורי, נדלקה לה נורת הגה | ליאור23 | פונטו - טכני | 10 | 15-08-10 11:37 |
האם הגיע תורי לחפש מנוע הגה חשמלי ? | mishel27 | פונטו - טכני | 14 | 20-12-09 21:20 |
רגע היסטורי. אבא377 הגיע לשמשון. | simon377 | בעלי מקצוע | 7 | 02-01-09 00:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד