![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אני שילמתי 500 על 4 רפידות קדמיות, אם תרצה אני אשלח לך את הקבלה. אכן לא קיימות רפידות אחוריות, שכחתי לציין, קורה, גם אני בן אדם.
לגבי אספקה, זה כבר עניינים פנימיים שלו, אין לי קשר אליהם. כנראה בגלל שהזמנתי גם סט צלחות וגם תשלום במזומן זיכו אותי בהנחה הזו. סך הכל ניסיתי לעזור עריכה: למרות שאני לא צריך לעשות את זה, אני אעשה רק כי אני לא אוהב שמנסים להוציא אותי שקרן, לא מכובד חביבי. הייתי מעריך אותך יותר לו היית שולח לי את זה בה''פ ולא ככה. לא אחד ולא שניים שפנו אליי ושאלו אם אוכל לעזור להם במחירים קיבלו את כל העזרה שאפשר.
נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 02-06-11 ב 23:09. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
ליאור שלום,
מצטער אם הייתי מעט בוטה בהודעה אך לא לזו הכוונה. אני כמובן מאמין לך שרכשת במחיר שציינת. פשוט השיחה התנהלה כל כך בצורה חובבנית ולא כחנות/עסק וכו. אין ספק שהופתעתי מעליה במחיר של120% מהמחיר שקנית. מאחל ליבואנים הרבה בהצלחה במכירות הטלפוניות, והמחירים "האטרקטיבים" משהו. ושוב, מצטער ליאור-אני לא מנסה לפסול את טענתך! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
טוב נו
![]() אני אבדוק את זה איתו ביום ראשון, אני חושב שאתה מתבלבל והמחיר שקיבלת הוא לרביעיית רפידות, כי לא מוכרים בזוגות. בכל אופן אם זה המחיר אז כנראה שאני לא אזמין שוב. 1200 ש''ח אני יכול לקנות כבר טרוקס
|
|
|
|
#14 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
ליאור, גם אני דיברתי עם ירון וזו גם התגובה שאני קיבלתי. לצערי אני אצטרך את הרפידות מוקדם יותר ממה שהוא יכול לספק...
אם יש לך יבואן אחר או המלצה אחרת אשמח לשמוע. כך או כך - תודה על העזרה. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
בכל מקרה, יש לך את tig שמייבאים את כל הסדרות של ebc, האדומות והצהובות שהם נחשבות ליותר איכותיות, ירוקה היא מעין תחליף למקור, לא ממליץ כלל.
אבל תמיד יש את הרגילות שמוכרים במוסכי הרשת או סודאי.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
הייתי היום במספר בתי עסק שמתעסקים עם תחליפי:כמובן שיש מגוון מחירים רחב!
רק שלא שמעתי על אף חברה שהציעו לי, וגם לא מצאתי אתר בחול של החברות הנ"ל. מרגיש לי כאילו כל חנות מייצרת חברה אחרת מישל עצמה על מנת להוזיל עלויות. אני צריך רפידות אחוריות כרגע, אשמח לקבל גם חנות שמוכרת קידמיות עם מחירים כמובן. מישהו אולי התנסה ביבוא של רפידות, והכנסתם לארץ האסורה איך המוסכים/פיאט מבחינת אישורים לרפידות. כמה אחוז מס יש על רפידות? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
help
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
אצלי מורכבות רפידות של LUCAS מאד איכותיות {יושבות בדגמי VW למינהם }
לא יקרות במיוחד. קדמיות ב350 שח אחוריות 270 שח אחלה רפידות
|
|
|
#19 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
יש לי רק שאלה אחת? טוב אולי כמה
![]() איך אפשר לדעת אם הרפידות טובות ? למה להשתמש ברפידות יקרות כאלה ? יש פה אנשים שבאמת מנצלים את הברקסים, אז אני מבין. אבל על אוטו סטנדרטי מה הטעם ? זה מספיק בדיוק לאוטו זמן, ואתה בחיים לא תרגיש בהבדל בנסיעה רגילה. דעתי האישית, תשימו מקורי/חלופי. זה מחיר זול+אין כאב ראש. אפשר להשיג חילופי/מקורי בכל מוסך כמעט.
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
פשוט לאללה .
רפידות זולות, עשויות מחומרים זולים .כמובן עמידות פחות בחום וקשות יותר. רפידות כאלה יסדקו וישברו בקלות. ויכול להיות שזה יקרה גם אחרי כמה לחיצות בודדות . רפידות זולות יהרסו את הצלחות מהר יותר. רפידות אפשר גם למצוא ב200 שח אבל תהיה בטוח שתחליף אותם מהר יותר מרפידה אחרת . כמה שקלים יותר לא ממש יקרעו לך את הכיס. בקיצור זול מתחיל ב,,,,,,,,ז.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה במציאת חלק | danielkochin | קניה | 1 | 10-02-11 15:22 |
| פונטו HGT 2002 יורו 3 עזרה במציאת תקלה | liormil | פיאט כללי | 3 | 23-01-11 01:07 |
| עזרה|במציאת נורות לפיאט פונטו ספייס | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 19-10-09 23:36 |
| עזרה במציאת צמיגים לרכב שלי | UNO TURBO 92 | פיאט כללי | 4 | 26-02-09 01:49 |
| עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 23:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד