![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#121 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
אם אני מחליף את סעפת היניקה לסעפת של פונטו 75 היא מגיעה עם מזרקים עליה ואז צריך להפוך את כל המערכת הזרקה לרב נקודתית לא?
ומדובר גם בציפ ושינוי משאבת הדלק ובית מצעטרת שונה...ועל הדרך רצוי גם להחליף סעפת פליטה. תקן אותי אם אני טועה.
|
|
|
#122 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
טועה ...כל השינוי הוא רק בגודל הכניסה . לא במזרקים ולא במשאבת דלק הכל אותו דבר . רק סעפת היניקה מגדילים . הציפ שמים במחשב . ראשית אני מציע שתתמקד בזה שהרכב יעבוד טוב .
שיפורים אחרכך .. אני אעדכן אותך להגיע אלי לסריקת חיישנים . עמית
|
|
|
#123 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אם אתה מעוניין יש פונטו 60 שנת 2000 בפירוקיה ליד מוסך מוטרס ראשל"צ
אתה נוסע לאזור התעשייה הישן וליד הבאולינג (אחרי מוסך מוטורס) יש פירוקיית רכב עם מחירים מעולים ברר אצלו |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Senior Member
|
תודה רבה אסע היום.
|
|
|
#125 |
|
Senior Member
|
לא נסעתי עדיין להביא את החיישן בית מצעטרת אך קניתי רצועת אלטרנטור.
שהגעתי הבייתה שמתי לב שרצועת האלטרנטור היא לא היחידה שחסרה ושחסרות שתי הרצועות. אני ייקנה את זה יום ראשון וארכיב ,הנעתי את המנוע לנסיעה קצרה,לא יוצא עשן כלל (השסתומים אחרי כיוון) המנוע פועל חלק הבעיה היחידה היא בטורים. כשפתחתי את מדיד השמן שהאוטו היה מונע השפריצו טיפות שמן בכמות קטנה מאוד. ואני זוכר שאמרו לי פעם שמשפריץ שמן ממדיד השמן זאת בעיית קומפרסיה. זה נכון או שאין לי מה לדאוג. צריך לציין שאחרי האוברול עשיתי 50 ק"מ. תודה בן.
|
|
|
#126 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קפיצות השמן תקין.
הייתה קונה כבר חיישן חדש לא צריך להיות יקר אם עמית מוכר לך את אמצע בית המצערת הכולל את חיישן בית המצערת+מנוע צעדים אז כדאי לחכות |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
א. בדוק מתח בין שני החוטים הקיצונים של הקונקטור (מצערת סגורה) עשוי להיות 0.3v יציב ולא מתנדנד. ב. בדוק מתח על אותם חוטים (מצערת בפול גז) 4.7V, שוב יציב ולא מתנדנד. אם אין גישה לחוטים חשופים, דקור אותם עם שתי מחטים. ג. נתק את הקונקטור, הפנה אותו אליך כאשר התפס לכיוון למעלה. בדוק מתח בין המגע הימיני לאמצעי 5v. בדוק גם את חיישן טמפ' (ECT) הפעל מנוע לטמפ' העבודה עד שהוונטה תפעל ותעצור, כבה מנוע. נתק את הקונקטור. בדוק על החיישן התנגדות 250-400 אום. ב-20 מעלות 2-3 קילו אום. בדוק ועדכן. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 18-02-11 ב 19:36. סיבה: תיקון איות. |
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Senior Member
|
הצלחתי למצוא רצועות אלטרנטור ומזגן שמתאימות לי ויושבות כמו שצריך.
שמתי תוסף דלק לנקות את משאבת הדלק קצת. הרכב יצא מחשמלאי שסידר הכל. האוטו נוסע יפה אבל עדיין פועל על טורים דיי גבוהים בסרק. יאיר איפה אפשר לקנות חיישן מצערת חדש? וכמה זה בערך אמור לעלות?
|
|
|
#129 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה קורה עם העשן ?.
דוד
|
|
|
|
#130 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד העשן כתוצאה מטורים גבוהים
לגבי חיישן מצערת תבדוק אותו עם פוטנציומטר אם חורג דוד רשם לךלפני את טווח מתח חיישן בית מצערת. בכל אופן תנסה אצל ארי ברח' הרצל פינת בר יוחאי מול תחנת הדלק או אצל גנרל כשאתה פונה מהרצל ימינה לסלמה 20 מטר מצד ימין אני הייתי מחכה לעמית יהיה בספ"ש באזור ואז נפתור עוד דברים שיצוצו |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 16:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 13:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 15:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד