![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | ||
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
צטט:
צטט:
כל מנוע גם ברכב חדש, בהוצאת המדיד יפלטו אדי שמן חם דרך פתח המדיד, או כל פתח שמן אחר במנוע, כמו למשל צינור הנשם, או להבדיל מכסה מלוי שמן. גם שתחמם שמן במחבת לשם טיגון ביצה/ קציצה/ או ציפס, בעת שהשמן יתחמם יפלטו אדים ועשן עם התחממות השמן, וזה בהחלט נורמלי. מיותר לציין שאסור להוציא מדיד במנוע עובד. אסור לפתוח מכסה מלוי שמן במנוע עובד. ופתיחת מכסה מלוי שמן והתזת שמן דרך המכסה, הוא דבר נורמלי, ולא מעיד כל על מצבו של המנוע, וזאת כמובן לא הדרך לבדוק זאת. מצד שני, צמיגות שמן לא מתאימה, טבעות שחוקות, וגומיות שסתומים יבשות, יגרמו לפליטת עשן כחול או לבן, שריפת שמן גבוהה, וצינורות נשם סתומים, יגרמו ללחצים בעוקת השמן(בית הארכובה), ולפליטת שמן דרך המדיד, דרך מחזירי השמן, ודרך אטמי מכסה שסתומים וצינורות נשם. בברכה צביקה
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
כשהרכב מוציא טיפות שמן מהמדיד סביר ומוציא טיפה עשן שחור עוד בסדר
אבל כשהרכב מוציא עשן כחול מהמדיד ומוציא כמות זה אומר שהמנוע מנפח |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
בעל מקצוע
|
צטט:
מנוע מנפח על סמך מה קבעת זאת?! לך תוציא את המדיד ברכבך במנוע עובד וחם, וחזור לפורום ודווח מה נפלט מחור המדיד? עשן כחול בוודאי שלא, אדי שמן כן ,התזת שמן כן, עשן לבן כן, אך לא עשן כחול האמור להפלט רק מצינור הפליטה! מרוב שטיות שנכתבו עד עכשו, לא רואים את היער! מוטב שתנצרו, לפני שאתם יורים ! חשבו קצת לפני שאתם לוחצים על המקלדת. שנה טובה וחג שמח ! בברכה צביקה
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
הלכתי לרכב וואלה שום עשן כחול סגול ורוד לא יצא משם.
טיפות מעטות, אני לעומת זאת ראיתי אונו שניפחה דרך המדיד ועשן כחול יצא מהמדיד. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
כשיו אני בוודאות יודע שזה תקין. אגב. חבר טוב קנה פנדה חדשה מהחדברה. הרכב עבר 6 אלף קילומטר. אחרי נסיע ארוכה אותו דבר. אחרי שכיבינו את המנוע והוצאנו מדיד גם היה טיפה עשן לבן. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
ראיתי המון תגובות ותודה על המידע.
אבל לא אמרת לי אם זה בעיה שיש לתקן או שזה משהו נורמלי ואין לי מה לדאוג.. ומה בנוגע לרעשים של נקישות ברזל בפול גז? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
בעל מקצוע
|
צטט:
דווקא רעש הנקישות צריך להדאיג אותך. רעש הנקישות יכול להעיד על מיסבי טלטלים שחוקים, מיסבי גל ארכובה, מנוע מצלצל או בעיית לחץ שמן, בכל המקרים האבחנה חייבת להתבצע במוסך, ולא על גבי מסך המחשב. חג שמח ושנה טובה. צביקה
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
זה כבר לא רלוונטי מכרתי את מול את הרכב לבחור מירושלים אינדיאני שקנה את הרכב ב-4000שקל.
שיהיה לנו בהצלחה עוזב את הפורום פיאט בצער רב,מחפש סופר לנסר ידנית,היה נעים ולהכיר אנשים שמבינים ממש. ג'ינו.. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קריאה נכונה של מדיד השמן בפונטו SX 2001 | mishel27 | פונטו - טכני | 3 | 09-11-09 19:18 |
| כבר אין קולות של מים (או: איך הלך האטם ראש) | רקובי | פונטו - טכני | 20 | 07-01-09 02:02 |
| גזר הדין - ראש מנוע? פונטו 16V 2001 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 20 | 02-12-08 00:14 |
| מושבי ראש לא יוצאים | יוסי | בראבה - טכני | 1 | 27-09-08 21:14 |
| אונו 1100 93 - סימני שמן מסביב לפקק מילוי השמן | פורום הגראז' | 11 | 02-02-07 16:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד