![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בעיית מגעים רגעית.
הוציא את כל הממסרים ברכב אחד אחד, כופף מעט רגל אחת של כל ממסר והחזירו למקומו. רצוי גם את הפיוזים. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
בדוק חיבורי - מינוס ברכב באזור מצבר וחיבור לגוף + מנוע .
תופעה זו קרתה לפני מ"ס שנים ביונדאי עד שיום אחד במקרה נתקלתי ב - מנותק במנוע ולאחר חיבורו מחדש התופעה נעלמה. ברכב יש חיבורים לגוף כך שלמראית עין הכל תקין, אך בעומס שמנוע פועל תיווצר נפילת מתח שתגרום לתופעות אלו.
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
שלום, אחרי חודשיים שלא נתקלתי בבעייה אתמול שוב היא חזרה. לאחר ההנעה ותחילת נסיעה, במשך שתי דקות לערך נשמע כיאילו ממסר מסוים נכנס לפעולה ולאחר כמה שניות מתנתק, כמה שניות הפסקה, וחוזר חלילה (אני לא שומע את הרעש הזה כאשר אין את הבעייה). ככה בתדירות קבועה 5-6 פעמים ואז הרכב מגמגם ונכבה, בערב כשתי דקות לאחר ההנעה. הרכב פשוט נכבה באמצע הנסיעה.
אחרי שהרכב נכבה ניסיתי להניע, ללא הצלחה. היקשתי את הקוד בקודנית ואז הניע רגיל בלי בעייה. האם הקודנית מנתקת את משאבת הדלק? אני חושב שזה משהו שקשור לעניין. שמתי לב שכאשר מסובבים את הסוויץ' לON, שומעים רעש של משאבה נכנסת לפעולה ולאחר כמה שניות נכבית, אני מניח שזו משאבת הדלק? אנסה מחר לנקות את הממסרים כמו שהומלץ ולהחזיר, אך לא הצלחתי למצוא בהיינס את המיקום של ממסר משאבת הדלק. האם הוא נמצא בקופסאת הפיוזים בתוך הרכב או בתא המנוע? כיצד מומלץ לנקות? תודה רבה! מעריך מאוד את עזרתכם |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה עד עכשיו לא ניקת את הממסרים כפי שהומלץ ?.
האם כאשר המנוע נכבה ולא מניע יש ניצוץ ?. כנ"ל האם מגיע דלק למזרקים ?. במידה שאין משיכת אוויר והממסרים בסדר, הבעיה נובעת מאחד החיישנים IAT. IAC. קניסטר. אפשר לבדוק אותם ידני. הכי קל להתחבר למחשב במוסך. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעידות לאחר הנעה | קליין | פונטו - טכני | 4 | 01-12-09 13:08 |
| מנוע נכבה | orenshemen | פונטו - טכני | 4 | 23-11-09 22:21 |
| מנוע נכבה פתאום ללא סיבה | snufkin | פונטו - טכני | 44 | 31-05-09 23:05 |
| פונטו ספייס 2002 , רכב נכבה ולא מניע רק לאחר איפוס מצבר | עינב | פונטו - טכני | 10 | 28-01-09 00:29 |
| בעיות הנעה לאחר טיפול ברכב- מוסך שמשון. זהירות! ארוך. | simon377 | בעלי מקצוע | 11 | 05-09-08 14:46 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד