![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
shyosi, גם סיאט יוצאים במבצע חדש כל שני וחמישי, ובכך דופקים את אלו שקנו במחיר מלא.
זה פשוט ביזיון שהמבצעים האלה משפיעים על מחיר המחירון. עדיין לא הבנתי למה המחירון לא יכול להישאר זהה, אבל שהמבצע יוגדר כהנחה פשוט... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אל תדאג לסיאט ולצ'מפיון בפרט, הם יכולים להרשות את זה לעצמם. פיאט סובלת מאמינות נמוכה יותר מרכבי VAG ומחירים גבוהים יותר, לכן החברים פה צודקים בנוגע לסמל"ת.
זה שהם השתפרו בשנה שנתיים האחרונות זה נחמד, עדיין כמויות הפונטו איבו שאני רואה על הכביש נמוכות מאוד ואפשר לספור אותם על 2 ידיים בסה"כ, לעומת הפאביה והאיביזה שאני רואה בכמויות מסחריות על הכביש (הפאביה בעיקר בדגם הפשוט עם הטאסות ואיביזה בעיקר 3 דלתות מאובזרת). |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
הבעיה העיקרית שהמחיר הבסיס של כלל הפיאטים יקרים הם מפסידים לאורך שנים חלקי חילוף שלקוחות משתמשים לתיקונים ואחזקה וזה נכון התדמת שלהם רק בכיוון ירידה כי ישנם מתחרים חמים כמו קליאו ,איביזה,פאביה I20 וחבל שיבואן פיאט אינו מביט לצדדים |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה שנראה לי תמוה, הוא שההנחות משפיעות על המחירון של הרכב כחדש, ולכן מורידות בצורה מאוד דרסטית את מחירו של רכב שנרכש, נאמר, חודשיים לפני.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
נכון ולא נכון
צטט:
זה נכון שתדמית וסטיגמות קשה מאוד למחוק, ולראיה הקמפיין של רנו, ״רנו לא רואה מוסך״ שנכשל. הקמפיין לא באמת שכנע את הציבור הישראלי שרנו אמינה. מצד שני, רנו קליאו 1.2 ב-70 אלף ₪, גרם להצפה של הזמנות אצל קרסו. כל אלפי המכוניות האלה, במידה ויגלו אמינות רק הם יוכלו לנפץ את הסטיגמה. ונכון, זה יקח זמן רב. אין כאן קיצורי דרך. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [כתבה] סיכום חצי שנה עם סקודה פאביה החדשה | stio | רכב כללי | 54 | 09-10-10 20:12 |
| בעיה בסקודה פאביה 2008, מה עושים? | stio | אוף טופיק | 16 | 15-08-09 00:38 |
| סקודה פאביה החדשה: סיכום מפורט- חודשיים ביחד | stio | רכב כללי | 29 | 15-12-08 16:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד