![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
פורטינגים ? החלפת סעפות ? מחשב ניהול ? בואנה בן אדם ,הבחור רצה להחליף לפילטר פתוח בסך הכל .לא לבנות דרגסטר. הכנסת אותו לבניה של 100000 שח ואתה יודע מה ?לא נראה שעשית משהו מכל מה שהצעת . ו VR6 טורבו ?מה הקשר שלה בכלל ?המקסימום שהיא יכולה לעוף זה שלוש פעמים בשבוע למוסך וזה בשבוע טוב ..VR6 טורבו זה לחיות בסרט ידידנו..סרט רע. נחזור לעיניין .פילטר איכותי שממוקם במקום מאוורר יכניס אוויר בקלות . אבל אז צריך לדאוג לפליטה טובה .ולשמור על "בק פרישר" תקין. ברגע שיש יניקה טובה ,ופליטה טובה .זה מתורגם לכוח ..נקודה .הכי בסיסי הכי פשוט .
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
היי
היי חברה אני די חדש פה עם האונו 1400 שלי,ראיתי את התרד והייתי חייב להגיב,כשהבאתי את האוטו שלי הוא היה חזק וסבבה לגמרי,בהילוך שני
(שהוא ההילוך שאני הכי אוהב באוטו :P ) האוטו היה מושך יפה והכי טוב מכל הילוכים,ואחרי ששמתי פילתר פתוח באוטו,יש הבדל מורגש ביותר,אני לא מדבר על הרעש,אלה על איך שהטורים עפים למעלה והמנוע מוציא מעצמו הרבה יותר,האוטו מאיץ יותר טוב והכל טוב יותר,הגובת גז חדה יותר,הראשון של האוטו בהחלט השתפר,בכללי האוטו מורגש "חזק" יותר בהחלט מורגש. מי שרוצה יכול לקבל סיבוב בכיף. אז ככה שהפילתר במיקום נכון כמו שמרו יעשה לך רק טוב. אם תשים אותו מעל המנוע כך שיספוג אויר רותח לא עשית בזה כלום והורדת מהביצועים להפך. ג'ינו. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
תודה על תגובה...! עכשיו השאלה הכי חשובה היא איזה שיונוי יהיה בצריכת הדלק?
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
לא יהיה שינוי
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
ליאור, לא צריך ללכת כ"כ רחוק.
לפני שבוע זרקתי לפח את הפילטר המקורי, והוא הוחלף ב-INBOX חדש של K&N (יעודי ל-1.2TSI), ואכן יש הבדל בכל הקשור לתגובות מצערות מהירות יותר, צליל יניקה / שריקה נוכח יותר וכמובן תגובה עדיפה בסל"ד גבוה - כמעט נעלמה תחושת המחנק בהילוכים הגבוהים יותר.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
רציתי לדעת איפה מוכרים פילטר inbox לפיאט אונו 1.4?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד!
מבחינתי העניין סגור בקשר למה הוא עושה רק יש לי שאלה אחרונה ![]() מה אני צריך לקנות עם הפילטר כדי להרכיב אותו? הבנתי שפילטר עולה 150+ אז זהו זה? אחרי שאני קונה ומרכיב אני לא צריך להוסיף שום דבר אחר לרכב בכדי שזה יתפקד כמו שצריך? תודה
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פילטר פתוח/ סגור | dor | פיאט כללי | 8 | 27-12-10 23:33 |
| פילטר פתוח | Michael | שיפורים וקוסמטיקה | 16 | 01-07-09 23:35 |
| פילטר פתוח, | stas | שיפורים וקוסמטיקה | 19 | 15-04-09 03:32 |
| הזרקה - פילטר פתוח... עזרה!!! | Mezig | אונו - טכני | 1 | 23-02-08 17:27 |