![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
צטט:
ואם כבר אתה תעשה צבע לאוטו. אני ממליץ מאד להחזיר את סמל הפיאט שצריך להיות מקדימה! לדעתי ההחלקה והורדת הסמל ממש לא מוסיפה לאוטו . מקווה שלאחר הצבע יוחזר סמל פיאט למקומו.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
שחר, האם אני מריח סאנרוף חדש?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אם כבר זה יהיה סמל אבארט.
האמת אני גם רציתי להחזיר, אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה, עדיף להחליף מכסה מנוע וזהו. אה נכון יש לו מכסה ספייר ![]()
![]() |
#4 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
אין לי שום כוונה לבאס או משהו דומה, אני פשוט לא מבין את ההיגיון שבהליך המכירות / רכישות שלך.
לא מבין בשיט מדוע מכרת את האבארת' שלך, שנראית פי 100 יותר טוב מכל בחינה (וליאור, תסלח לי. דיברנו על זה כבר...), ק"מ נמוך יותר וצבע הרבה יותר אטרקטיבי למראה. עכשיו - לכאורה, אתה חזרת אחורה, וקנית רכב שהוא על הנייר (ולדעתי גם בפועל) פחות טוב ממה שהיה לך. אני אשמח אם תסביר לי מה הפעולה ההגיונית בכך... כך או כך, תתיישן ותהנה... רק תצבע אותה לפחות. רק לא הירוק מחריד הזה.
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אין על מה לסלוח
![]() גם אני חושב וגם אני יודע ששחר יודע שהאבארט הרבה יותר יפה, חדישה מהhgt שהייתה לי ובעצם מכל אחת אחרת גם. מה שכן, מה זאת אומרת הרכב יותר טוב על הנייר? זה אותו הרכב מכנית, למעט שינויים מינוריים שהם דווקא לא לטובה האבארט, כמו המצערת החשמלית ועוד כמה שינויים כאלו ואחרים. הקילומטרז' הוא עניין יחסי, אל תשכח ששלו הייתה 2003 וההפרש בינינו בזמן שהוא מכר עמד על 20 אלף בערך, הקילומטרז' שלי הוא נמוך ביחס לשנה. לעומת זאת לא חסרות hgt עם קילומטרז' נמוך יותר, עם מנועים גמורים, גירים גמורים, אוברולים למיניהם, תאונות שלדה ועוד ועוד...
![]() |
#6 | |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
![]() הצהובה נמכרה, נרכשה במקומה דובלו (אלוהים ישמור...) ועכשיו נרכשה HGT אחרת. אני לא מתכוון להיכנס לכיסו של שחר היקר, רק לא ברורה לי שרשרת המכירות / קניות הזאת. הרי שחר אהב מאוד את ה-HGT הצהובה, והבנתי שהדובלו נרכש לטובת העסק, אבל בינינו - לא היה שווה לנסות ולהשאר גם עם HGT - מאשר למכור, לקנות דובלו לתקופה זמנית, למכור דובלו ואז לקנות HGT אחרת? זה סתם ברדק. סתם כאב ראש.
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
ואיייי. בטח שעל דפי הפורום אני לא אשב להסביר לך.(זה ארוך)
ממש לא מצטער לרגע על כל הפעולות שלי. דבר איתי בפון אני אסביר לך. בשמחה אפילו. ואכן צבע יעשה לה. שחרון ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חזרתי מהטסט,דרושה החלפת צמיגים,צריך יעוץ. | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 4 | 21-06-11 02:33 |
חזרתי משמשון ביהוד - סיכום כל הבעיות שהתייעצתי איתכם | danceoflife | פונטו - טכני | 9 | 09-02-08 11:24 |
חזרתי מגרמניה, קצת תמונות. | gilgil | תמונות וסרטונים - פיאט | 6 | 03-11-07 18:50 |
חזרתי | אוף טופיק | 5 | 25-07-07 07:09 | |
חזרתי עם עידכונים | מועדון פיאט ישראל | 10 | 26-11-06 21:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד