![]() |
חזרתי לתדלק אוקטן 95
3 צירוף קובץ(ים)
למי שלא יודע. קניתי את הרכב של ליאור 23 מהפורום.
אני רוצה להודות לליאור שהוא בחור 10. נכס לפורום. הספקתי להחליף ג'נטים. שהיו לי כבר. הרכב במצב מצויין מכנית. חיצונית צריך צבע. תמונות מהיום : |
תתחדש בחור :)
|
איזה אוטו!!!:D
אני יותר שמח ממך שהרכב הזה אצלך, העיקר שתהנה ממנה, היא בטוח תהנה ממך.:razz: |
תתחדש שחר
|
שחר תתחדש
אוטו שמור ומטופל ברמות הכי גבוהות אפשר לדעת למה הורדת את הג'אנטים? ישבו יפה על הרכב |
צטט:
ואם כבר אתה תעשה צבע לאוטו. אני ממליץ מאד להחזיר את סמל הפיאט שצריך להיות מקדימה! לדעתי ההחלקה והורדת הסמל ממש לא מוסיפה לאוטו . מקווה שלאחר הצבע יוחזר סמל פיאט למקומו. |
שחר, האם אני מריח סאנרוף חדש? ;)
|
אם כבר זה יהיה סמל אבארט.
האמת אני גם רציתי להחזיר, אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה, עדיף להחליף מכסה מנוע וזהו. אה נכון יש לו מכסה ספייר:p |
אין לי שום כוונה לבאס או משהו דומה, אני פשוט לא מבין את ההיגיון שבהליך המכירות / רכישות שלך.
לא מבין בשיט מדוע מכרת את האבארת' שלך, שנראית פי 100 יותר טוב מכל בחינה (וליאור, תסלח לי. דיברנו על זה כבר...), ק"מ נמוך יותר וצבע הרבה יותר אטרקטיבי למראה. עכשיו - לכאורה, אתה חזרת אחורה, וקנית רכב שהוא על הנייר (ולדעתי גם בפועל) פחות טוב ממה שהיה לך. אני אשמח אם תסביר לי מה הפעולה ההגיונית בכך... כך או כך, תתיישן ותהנה... רק תצבע אותה לפחות. רק לא הירוק מחריד הזה. |
אין על מה לסלוח:)
גם אני חושב וגם אני יודע ששחר יודע שהאבארט הרבה יותר יפה, חדישה מהhgt שהייתה לי ובעצם מכל אחת אחרת גם. מה שכן, מה זאת אומרת הרכב יותר טוב על הנייר? זה אותו הרכב מכנית, למעט שינויים מינוריים שהם דווקא לא לטובה האבארט, כמו המצערת החשמלית ועוד כמה שינויים כאלו ואחרים. הקילומטרז' הוא עניין יחסי, אל תשכח ששלו הייתה 2003 וההפרש בינינו בזמן שהוא מכר עמד על 20 אלף בערך, הקילומטרז' שלי הוא נמוך ביחס לשנה. לעומת זאת לא חסרות hgt עם קילומטרז' נמוך יותר, עם מנועים גמורים, גירים גמורים, אוברולים למיניהם, תאונות שלדה ועוד ועוד... |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:35. |