![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תודה על התגובה
בתקופה האחרונה (כ3 חודשים) לא הפעלתי את המזגן על קירור, לפני כן הפעלתי אותו לסירוגין אך עוצמת הקירור היתה מאוד נמוכה ועכשיו אינו מקרר כלל . (האוויר יוצא אך הוא לא קר) האם הנך פעיל בימי שישי ? מהי הכתובת המדויקת? (אפשר גם לשלוח בפרטי) תודה רבה יוסי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אז לאחר ביקור אתמול אצל דוד, בוצעה אבחנה מקצועית לבעיית הקרור של המזגן,
דוד איתר בקלות כי הבעיה המרכזית הנה דליפה מהוונטיל של צינורית היניקה של המזגן (נדמה לי שהבנתי נכון), דוד שלח את בנו החרוץ לחפש חלק שיתאים , אך ב2 מקומות לא נמצא חלק שמתאים בדיוק, וכיוון שמדובר על יום קצר (יום שישי בכל זאת), הוחלט להמשיך לחפש את החלק במהלך השבוע. לא נורא, המתנתי מספר חודשים עם הבעיה, כך שעוד שבוע לא יקרה כלום. על הדרך כבר הוחלף שמן מנוע כי בבדיקה האחרונה שביצעתי היה חסר, ובוצעה טעימה למרק תימני (דוד - אולי כדאי לעבור מהתמחות במכונאות להתמחות בבישולים ![]() אמשיך לעדכן בממצאים, שבוע טוב יוסי |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נכון הדליפה העיקרית הייתה מהוונטיל של צינורית היניקה של המזגן (ראית, והבנת נכון)
אבל לא אני זה שגילה אלא הסקנר. לא הצלחנו להחליף את הווינטיל, משום שההברגה הרוסה.אמרת שאתה חושב שמי שהתעסק במזגן פעם הקודמת הרס את ההברגה במזיד. אני לא בטוח בכך. בנוסף לשני החשמלאים, נסע הבן לנ"צ ליבואן של חלקי חשמל ומיזוג אוויר לרכב. החלק שהביא ממנו התאים, אבל לא ניתן היה להתחבר אליו, משום שהיה קצר. הבורג שמההדק את המדחס לבלוק הפריע. החלק אצלך עשוי להיות ארוך בשני ס"מ. נסה למצוא אותו אצל סודאי או מפרוקיה. זכור שהסקנר גילה גם דליפה מזערית מהמאייד בתוך הרכב. מה שמדאיג יותר הוא, שלא היה לך שמן במנוע. אין סימן לנזילה, המדיד הראה 2-3 מ"מ. לא ייחסת לזה חשיבות, למרות שהבנת שקרעו אותך בשיפוץ הראש . ההפרש אצל החרט בין שיפוץ ראש V8 ל-V16 לא עובר את ה-200 ₪. זאת לא סיבה לגבות מהלקוח סכום של K4.5 לשיפוץ הראש לפני מע"מ, בתירוץ שזה בגלל V16. כואב, כואב לשמוע. זה סכום שמתקרב כמעט להחלפת מנוע. אז שיהיה לכולנו התחלת שבוע טוב ומהנה. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מזגן פונטו ספייס SX 2002 | ברא | פונטו - טכני | 5 | 27-03-10 20:44 |
| מזגן לא מקרר, מייצר רעש של בריחת אויר - ספייס 2002 SX | ronesbones | פונטו - טכני | 31 | 26-02-10 22:53 |
| רעידות בפונטו ELX 2002 | hararim | פונטו - טכני | 9 | 12-08-09 22:44 |
| בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
| בעייה עם מזגן מקורי בפונטו | פורום הגראז' | 7 | 30-08-05 17:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד