![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא הצינורית שמחוברת מחיישן לסעפת יניקה
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX
|
אוקי - מכיר מוסך טוב בחולון שאפשר לסמוך עליו שלא יקרע לי את הצורה?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
גש למוסך אדמונד ברחוב הסתת 10 באיזור התעשיה בחולון
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
עובדה שהוא ממליץ גם במנוע 8 שסתומים לבדוק קומפרסיה, לאחר הרכבת הרצועה. קשה לי להאמין שהבעיה מאחד הקויילים, אם כן אז מאיין הנקישות ?. מוקדם עדיין להיכנס לעלויות לפני הבדיקה. דוד. נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-02-11 ב 11:22. סיבה: תיקון איות. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
זאת אומרת השסתומים יתעקמו
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
זאת אומרת שהסבירות לנזק הוא מזערי.
מה זה בעצם חשוב מזערי או כבד, בשני המקרים צריך להוריד ראש. אבל בגלל העשן שהוא הריח כנראה מתא המנוע, נראה שנשברה בוכנה. גדי אני מצטער לצער אותך, תבין שדרך המסך קשה לאתר תקלה בטרם בדיקה. דוד. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
לא חושב שצריך להוריד ראש קודם כל יבדוק אם הטיימינג מכוון .
אם הטיימינג לא מכוון אז לא יהיה נזק חד וחלק. שלב הבא אם זה לא טיימינג צריך לבדוק כוהלים ולמה אני אומר כוהלים כי מי שלא מנוסה חושב שהמנוע מתפרק בגלל שהוא רועד . שלב אחרון פותחים ראש מנוע. הערכתי אם לא התחמם הרכב ולא חסר שמן והק"מ נכון לא צריך להיות נזק למנוע. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Member
|
הרכב לא התחמם כמו-כן להערכתי הק"מ נכון (145K) ובמחשבה שניה (ניזכרתי שהייתי באיזה מוסך והוא התפעל מהטיימינג החדש, מייד אחרי שרכשתי) אז כן הוחלף טיימינג בסביבות 100K - אולם יכול להיות שקפץ כך סתם?! אל נשכח שרוב הנסיעות הם מחוץ לעיר על 100-120 קמ"ש, אם בכלל יש קשר.
בכול אופן אני חושב שבסופו של דבר מי שיקבע יהיה המוסך אליו אליך (שאין לי מוסג עדיין מי זה יהיה) עלפי מה שימכור לי, אני מאוד רוצה ליפול על מוסך אמין ולא אחד שרק רוצה לעשות עלי כסף. כל מי שמכיר מוסכניק אמין באזור חולון/בת-ים/ראשון ומבין בפיאט אשמח לשמוע. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
לא אמרתי שברכב הנ"ל צריך מיד להוריד ראש. כתבתי "מה חשוב נזק מזערי או כבד, בשני המקרים צריך להוריד ראש." הכוונה כאשר השסתומים פגועים או יש בעיה בקומפרסיה. התייחסתי באופן כללי.
לא סתם שאלתי אותו בהתחלה, האם הוא בטוח ששמע נקישות. נראה שהוא מבדיל בין נקישות לרעידות, ואפילו הדגיש "נקישות נקישות חזקות, כאילו הבוכנה דופקת במנוע". לכן לדעתי אין מצב שהבעיה בקויילים ולא בצינורות ווקום. נחכה לבדיקה ולעידכון. אני מכיר כ-5 שנים את מוסך "אורן שרותי רכב" ברחוב המרכבה 15 א.ת חולון. שלחתי לו לקוחות מחולון, הם היו מרוצים. הוא לא נחשב לזול, אבל מקצוען. אם תרצה אני יכול להגיד לו שיעשה לך בדיקה חינם, ואז אתה לא חייב לתקן אצלו. אם כן צור קשר ותקבל את מס' הטל' שלו. דוד. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
|
תודה דוד - אבל זו בדיוק הבעיה שלי "הוא לא נחשב לזול" - נכון לימים אלו כל אגורה נחשבת.
בכול אופן תודה. כנראה שאני אקפוץ למוסך של אבא של חבר שלי מכיר אותו אישית - בראשון, נראה לי שנוכל להסתתדר על המחיר. מבטיח לעדכן, ביי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מישהו יודע איך אני יכול להוסיף כפתור חדש לרכב? | arturs | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 28-11-10 17:10 |
| מישהו יכול לומר לי האם הפריט המצורף הוא רדיו דיסק? | צביקוש23 | אודיו | 7 | 01-09-10 21:04 |
| מישהו יכול לצלם את הטרמוסטט? | s_nadav | פונטו - טכני | 10 | 10-04-09 02:21 |
| מישהו יכול לעזור?, לגבי רמקולים לפיאט אונו 94 | אודיו | 4 | 09-05-07 03:35 | |
| מישהו יכול לעזור לי יש לי שתי שאלות | מועדון פיאט ישראל | 0 | 26-10-06 04:39 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד