![]() |
לא סוחב + נקישות...מישהו יכול לעזור!!!
מישהו יכול לאבחן תקלה מוזרה במהלך נסיעה שיגרתית בעיר!?
במהלך נסיעה עירונית כאשר הכול עובד כשורה - הרכב השמיעה נקישה קלה ואז הפסיק לסחוב, כמו כן יש רעש של נקישות מהמנוע וההרגשה כאילו הרכב עובד על שתי בוכנות! במצב עמידה הרכב מגמגם ונשמע כמו קארטינג מאשר פונטו, מעל 2,000 סל"ד נשמעות נקישות חזקות. אני מבין שניכנסתי למשהו לא פשוט ובטח גם לא זול!? אולם אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בנושא. כמו כן למי הולכים.....אני מחולון. פונטו ספייס 2002 145K שמונה שסתומים, בפועל הרכב מתוחזק ומטופל עצמאית בשותף (שמנים,פלגים...), תודה לכל מי שיכול לעזור. |
דבר ראשון לא להניע את הרכב יותר.
האם אתה בטוח ששמעת נקישות ולא "פוט פוט". ?. דוד. |
נקישות נקישות, כאילו הבוכנה דופקת במנוע.
לא היתה לי הרבה ברירה אבל זה קרה 500 מטר מהבית , אש המשכתי לנסוע על התורים. יש לך מושג מה הבעיה? |
קיימת אפשרות שקפצה שן בטיימינג, הבוכנה דופקת בשסתום, או שהטיימינג בסדר ונשאב עצם זר ממתכת לבוכנה. בשני המצבים הנזק רציני, בגלל שהאצת את המנוע מעל 2,000 סל"ד, ולא כיבת מיד.
האם הרכב עישן בזמן שהאצת ?. איזה טיפול עשית לאחרונה ?. דוד. |
לא הצלחתי להבחין בעשן אבל סמתי לב לריח שמן שרוף - לאותו הרגע חשבתי שזה מרכב ליד.
חוץ מטיפול שמנים פילטרים לא משהו מיוחד. מה עושים? ומהי עלות הנזק המצב כזה? |
האם המנוע 8 שסתומים אם כן לא יקרה נזק אם ברחה שן בטיימינג
אופציות נוספות אחד מהכוהלים תקול. שלב ראשון בדוק טימינג |
אם יש לך בביטוח גרירה תגרור את האוטו למוסך
|
רכב 8 שסתומים - במקרה של בריחת שן בטיימינג (כי אולי באמת לא החליפו טיימינג בזמן כמו שסיפרו לי) מה הסיפור!? החלפת טיימינג פשוטה במוסך או מעבר לזה?
במקרה שני שאחד הכוהלים דפוק - מה העלות כאן? מישהו יכול להעריך - זה מאוד חשוב לי בתקופה לחוצה זו. |
העלויות לא יהיו רציניות ביחס לנזק יותר מורכבות.
לכן כמו שאמרו כאן ובלי להשתולל גרור את הרכב למוסך ואל תתניע. טיימינג עד 800 ש"ח כוהל עולה 80 ש"ח חלופי. בדוק אם תוכל אם צינורית הוואקום לא יצאה או נסדקה |
צינורית הוואקום זו זאת שמחוברת מהראש מנע לבית פילטר אויר?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:39. |