![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא מפרקים כלום
אני חושב שאם אתה מכניס את היד מאחורי קופסת בית הפיוזים נמצאים שם 3 ריליים 2 גדולים ואחד קטן שחור ממזר זה ריליי הצפצפה תן לו קליק באצבע אם הוא ישתחרר מה טוב. אם לא יצליח אין לך מה לפחד מפירוק ההגה שום דבר לא מסובך הכל גלוי. אם הסליל קרוע אז אין לך מה לעשות זה או לחבר את הסליל אם תצליח אן לקנות סליל או לחבר מתג חיצוני |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
בעיה נוכרת וידועה בפיאט פונטו,
עם אכן הבעיה בסליל, וב-98% ששם הבעיה, מצטער להגיד אבל לא יעבור עוד הרבה זמן, עד שגם תדלק לך המנורה של כרית האויר, הפתרון? סליל שעון חדש, לא מפירוק כי רוב הסיכוים שגם הוא בדרך להתקלקל, רק חדש! עם הכרית אויר חשובה לך, ועם לא, אני סידרתי לעצמי קומבינה שהצופר יעבוד, אבל זה בא על חשבון כרית האויר שגם ככה, לא עבדה בגלל רדיאטור שנזל על המחשב שלה. יום טוב. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני אנסה זאת
אני פתוח לקומבינות שלך ROI B E האמת יאיר אני חושב על זה אם העסק לא יעבוד אז אחבר מתג חיצוני לצופר אשים מתג ואחבר למצבר עם פיוז בטחון באמצע ומצע שני לצופר ?? לא ככה הולך העסק תקן אותי אם טועה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התקנת צופר חיבור 1 במקום צופר 2 חיבורים | גיא .ב | פונטו - טכני | 8 | 06-03-10 23:50 |
| צופר "צרוד" - פונטו HGT | גיא .ב | פונטו - טכני | 14 | 22-10-09 03:38 |
| בעיה עם שעון מד דלק - פונטו שנת 2000 דור1 | r.a20 | פונטו - טכני | 2 | 11-08-09 17:34 |
| שעון קפיץ פונטו ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 3 | 26-03-08 10:00 |
| צופר-פיאט אונו 93 | פורום הגראז' | 3 | 27-04-07 19:39 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד