![]() |
פונטו 2000 התקנת שעון חום+ צופר
הפעם זה לא שלי זה אוטו של חבר שלי מדובר בפונטו
שנת :2000 מנוע 1100 עם כרית אוויר בהגה ישנם שתי בעיות : 1.הצופר לא עובד חברתי את זה ישירות למצבר לבדוק איפה הבעיה והוא עבד רגיל גם בדקתי את הפיוז ויצא תקין אז איפה יכולה להיות הבעיה ?? איני מעיז להתעסק עם ההגה כי מפחד להרוס את כרית האוויר ספרתי לחשמלאי והוא אמר לי סליל בהגה שעולה 300 שקל מפירוקיה משום מה הרגשתי שמקמפן אותי!! 2.איך אני יכול לחבר שעון חום חיצוני לרכב משום שישנה רק מנורה אני מכיר האופציה להחליף כל השעונים לדגם SX רק איני מתכוון לעשות זאת . אני קונה יוניט חום של SX או מה התהליך בדיוק ?? תודה לעונים מראש |
אענה לך על שאלה 2
האופציה הכי נורמלית היא להשיג לוח שעונים מפירוק עם שעון חום. אתה אמור להחליף את היוניט חום המקורי שמדליק נורה לאחד אחר של שעון וגם אמורים לחפש את כבל הסל"ד ולהעבירו ללוח ישנו מדריך כזה אם תשתמש בחיפוש אך אם אין לך טיפה רקע לא תדע לעשות זאת לבד אופציה שניה זה לרכוש שעון חום חיצוני. עם הרכבה אני מאמין שיצא בסביבות ה 300 שקל אבל הנתונים לא יהיו מדוייקים מפני שבדר"כ מדובר על יוניט חום יבש שמתברג על בורג כלשהוא בתא המנוע ומודד את הטמ"פ שלו ולא את טמ"פ נוזל הקירור האמיתית |
או מפסק על ההגה לא תקין מה שלא נראה לי הרי יש שני מפסקים
שלב הבא יש ריליי שחור מאחורי בית הפיוזים תן לו כמה קליקים באצבע אוליי יתעורר ואז תדע אולי |
ואם זה לא יעזור, אז יש סיכוי טוב שסליל השעון נקרע. האם הנורה של כרית האוויר דולקת?
|
תודה לכל העונים חברים יקרים :)
המנורה של הכרית אינה דולקת ולכן אני מתכוון לשמור עליה ככה לכן אני לא מעז לפתוח את ההגה בלי לדעת איך עושים זאת בלי לפגוע בכרית יאיר הריליה שדברת עליו איפה ממוקם בדיוק אם תוכל להעלות תמונות אהיה מודה איך אני מגיע אליו??אני מפרק לוח הפיוזים או מה? בס"ד רקע טכני נמצא |
לא מפרקים כלום
אני חושב שאם אתה מכניס את היד מאחורי קופסת בית הפיוזים נמצאים שם 3 ריליים 2 גדולים ואחד קטן שחור ממזר זה ריליי הצפצפה תן לו קליק באצבע אם הוא ישתחרר מה טוב. אם לא יצליח אין לך מה לפחד מפירוק ההגה שום דבר לא מסובך הכל גלוי. אם הסליל קרוע אז אין לך מה לעשות זה או לחבר את הסליל אם תצליח אן לקנות סליל או לחבר מתג חיצוני |
בעיה נוכרת וידועה בפיאט פונטו,
עם אכן הבעיה בסליל, וב-98% ששם הבעיה, מצטער להגיד אבל לא יעבור עוד הרבה זמן, עד שגם תדלק לך המנורה של כרית האויר, הפתרון? סליל שעון חדש, לא מפירוק כי רוב הסיכוים שגם הוא בדרך להתקלקל, רק חדש! עם הכרית אויר חשובה לך, ועם לא, אני סידרתי לעצמי קומבינה שהצופר יעבוד, אבל זה בא על חשבון כרית האויר שגם ככה, לא עבדה בגלל רדיאטור שנזל על המחשב שלה. יום טוב. |
אני אנסה זאת
אני פתוח לקומבינות שלך ROI B E האמת יאיר אני חושב על זה אם העסק לא יעבוד אז אחבר מתג חיצוני לצופר אשים מתג ואחבר למצבר עם פיוז בטחון באמצע ומצע שני לצופר ?? לא ככה הולך העסק תקן אותי אם טועה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:37. |