![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: x
|
עזרה.. המגבים פונטו 2001..
יש לי בעיה עם המגבים אני אספר לך את כל הסיפור..
לפני שקניתי את האוטו המוכר טען שיש בעייה שהמגבים קופצים.. הוא הראה לי את הבעיה וגם הראה לי את המגבים אחרי התיקון.. השבוע כשהפעלתי את המגבים פתאום היה נדמה כאילו עף משהו מהמגב הימני.. של הנוסע הימני.. איזה חלקיק קטן.. ומאז המגב הזה לא עובד.. ובעצם מה שעובד זה רק המגב של הנהג.. יש למישהו מושג מה הבעיה .. למי פונים? אולי לבעל הרכב הקודם לבדוק מי נגע במגבים? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מגב ימני
יתכן שרק משוחרר או נפל האום שמחבר את זרוע המגב הימני אל הציר.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: x
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
צטט:
על זורע המגב במקום בו מחובר הציר ואז סגרתי ע"י אזיקון (שחור כמובן מהסוג היקר תוצרת טיוואן) באופן זמני אך להפתעתי זה מחזיק מעמד עד היום. כמובן עדיף לתקן בצורה יסודית הגישה למקום מאוד קלה ומרווחת פשוט פתח את מכסה המנוע ותרא את זרוע מונחת שם במרכז. בהצלחה! |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| (פרוייקט מצולם) פונטו ספייס 2001: תיקון בעיית המגבים הקדמיים הקופצים והחורקים | student | פונטו - טכני | 21 | 12-12-11 18:16 |
| צריך עזרה בניקוי בית מצערת פונטו 2001 sx | ddiman | פונטו - טכני | 1 | 31-03-10 19:43 |
| עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 11:38 | |
| פונטו ספייס SX 2001 - החלפת בית לחיצים??? עזרה!!! | פורום הגראז' | 3 | 14-02-07 23:04 | |
| פונטו 1100 95 - מערכת המגבים הקידמית עושה צרות | פורום הגראז' | 2 | 31-01-07 07:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד