![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
עזרה בקניית פונטו ספייס 2001
האוטו הוא פונטו ספייס 2001 יד 1 עבר 117359 ק"מ
האוטו בלי תאונות אבל רשמו שיש הרבה תיקונים והמחיר הוא 22,500 ש"ח התוצאות מצורפות http://www.planetnana.co.il/punto2007/punto2001.rar כדי להוריד את הקובץ צריך ללחוץ על הקישור עם לחצן ימני בעכבר ולעשות שמירת יעד בשם! ויש גם אוטו שני פונטו ספייס 2002 יד 3 עבר 80,000 קילומטר שמה הוא קיבל פחות תיקונים והמנוע חדש. אבל הרכב עבר תאונה מקדימה שמורידה מהערך והמחיר שלו 28,000 ש"ח http://www.planetnana.co.il/punto2007/punto2002.rar |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
נשמע כמו "מציאס" המחירון לשנת 2002 הוא 40000 בערך
אתה מקבל משהו בכמעט חצי מחיר... תבדוק מה צריך להחליף, אם צריך להחליף גיר ומנוע והגה אז ממש לא שווה אם זה הרבה דברים קטנים אחרים זה נשמע סביר (לא את כולם חייבים להחליף..) אני הייתי הולך על הראשונה... סתם מעניין לשמוע, איפה מצאת אותם? |
![]() |
#3 |
Guest
|
בשוק מכוניות הפונטו הראשונה ללא תאונות ובמוסך מורשה פיאט אמרו לי שהתיקונים יעלו 3000 שקל ושהמנוע תקין שהבלאי שלו 10 אחוז יצא לי בסוף 25 אלף במקום מחירון 34
הפונטו השנייה עם תאונה מקדימה החליפו קורות רוחב מצנן ועוד.. וזה יד שלישית עכשיו הבדיקות עובדות! |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני במקומך ממשיך לחפש.. אני יודע שהמחיר קורץ אבל ההמתנה משתלמת.. חכה קצת תמשיך לחפש.. בסוף תמצא רכב מודל טוב עם ק"מ טוב וללא תאונות.. וכמה שפחות בלאי
אומנם מצאת מציאה שאמרו לך שיש לה דברים לתקן.. אבל הדברים האלה הם כמו שרשרת.. תתחיל לתקן אותם יבוא עוד משהו ואז יגלו עוד משהו ואז יראו עוד משהו ולבסוף תגיע למחיר שהרכב היה שווה עם הוא היה ללא כל הבלאי הזה תמשיך לחפש חביבי זה השתלם לך זאת העצה שלי לפחות.. |
![]() |
#5 |
Guest
|
גם אני הייתי ממשיך לחפש
לא ברור מה הידיים הראשונות של הרכבים - כדאי לבדוק את זה כי זה כבר משמעותי בגיל הזה של הרכבים |
![]() |
#6 |
Guest
|
אומנם לא יד ראשונה אבל אני שוקל למכור את הפונטו שלי,2001, יד שניה (יד ראשונה פרטי אצל זוג מבוגר 5 שנים!) קניתי אותו מאילי בטרייד אין של פיאט. 75,000 ק"מ, מצב מעולה, ידני, אני עכשיו לפני טיפול קטן.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
הפונטו יד ראשונה יש הרבה תיקונים בגלל שלא טיפלו ברכב במוסך פיאט אמרו לי שכדאי לקנות את הרכב וצריך להשקיע עד 3000 ועדין יוצא 9 אלף פחות ממחירון
|
![]() |
#8 |
Guest
|
אני אהיה כנה איתך.
אם המוסך מוכן להתחייב שהתיקונים יסתכמו ב-3000 עד 4000 ש"ח הייתי הולך על זה. במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להחליף מנוע + גיר. אבל, תצפה לזה שהתיקונים יכולים להגיע לכל ההפרש של הסכום... |
![]() |
#9 |
Guest
|
במוסך אני יתקן רק ABS ופרונט ואת הצמיגים את שאר הדברים אני יקנה מחלקי חילוף ויש לי מישהו שיתקין לי אותם בחינם
|
![]() |
#10 |
Guest
|
אל תקנה צמיגים משומשים.
הצמיגים הם הקשר היחידי שלך לכביש, ואתה לא יודע מה עבר הצמיג המשומש. עדיף שתשקיע עוד 1000 ש"ח, ותקנה סט צמיגים חדש. כנ"ל לגבי בולמי זעזועים. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד