צטט:
במקור פורסם על ידי yinon
דבר ראשון זה שאתה מצטט שמינית ממה שאמרתי וקורה לי "ילד" זה לא דבר כל כך חכם לעשות,
לדים מכוערים ומסנוורים אני לא ישים ומה שהתכוונתי לומר בזה שאמרתי "נסיון בשביל זה אני לא צריך"-או משהו כזה, זה שבשביל לד אני לא צריך לדעת לנהוג טוב יותר.. ובשביל מנוע טורבו ודברים כאלה אני דווקא כן צריך...
והקורס נהיגה מתקדמת הזו, כמה עולה ומה בדיוק לומדים שם? תודה
|
לא יודע למה התכוונת, אבל כתבת שאין סיבה שתתנסה קודם על הכביש. זה בצירוף עם העובדה שאתה בתקופת המלווה, וזה שאתה שם תוספות חיצוניות מצועצות לפני הרצון להיות נהג טוב ומודע יותר, הופך אותך לילד.
ואם לא שמת לב, תופעת הלדים יוצאת מכלל שליטה בימנו. זה הפך מאביזר בטיחות לקשקוש מוחלט בצבעים ססגוניים. כל מיני נהגי משאיות או מוניות, ואפילו קטנועים שמקשטים כל פס ופס ברכב שלם בצבעים האלה.
אתה צריך לדעת לנהוג יותר טוב נקודה. זו צריכה להיות השאיפה של כל נהג ונהג, במסגרת המגבלות שלו.
לנהג חדש עם מספר חודשים בודדים של ניסיון על הכביש זו צריכה להיות העדיפות הראשונה.
אני בטוח שאין לך מושג כיצד אמורים לנהוג כאשר מפנים את ההגה והרכב ממשיך ישר בזמן פנייה. כנראה שתרשום שצריך ללחוץ על הבלמים, או שאולי תרשום שצריך להפנות את ההגה יותר, ואז אולי ללחוץ על הבלמים. אם כן, אני מקווה לא להיות באיזור שזה יקרה לך.
זה רק אחד מהדברים שלומדים בקורס כזה.
בכל מקרה, אתה ממש בתחילת דרכך, מבקש המלצות מאנשים מנוסים וחכמים ממך. תלמד להיות פתוח לביקורת. במקרה שלך היא נוקשה כי צר לי, אבל סדר העדיפויות שלך מוטעה לגמרי.