מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   שיפורים וקוסמטיקה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   שיפור הפונטו החדשה שלי.. כולם מוזמנים לעזור :) (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11459)

yinon 20-01-11 16:52

שיפור הפונטו החדשה שלי.. כולם מוזמנים לעזור :)

אני חדש פה ורק מהסתכלות אני יכול לראות שהפורום הזה באמת יכול לעזור לי, אז ככה:
אני מקבל בקרוב (שיסתיים לי המלווה) פיאט פונטו ספייס שנת 2002 בצבע ירוק (לצערי).
בכל מקרה אני ממש ממש רוצה לעשות אותה יפה.. שיפורים כמו מנוע ודברים כאלה אני אולי יעשה שהיה לי כסף גדול אבל בנתיים דברים כמו:
החלפת ריפודים,ידית הילוכים, נורות לד באוטו...
השאלה שלי היא כזאת:
מה אני יכול לעשות עוד במכונית שיוסיף לה? גם פנימית (ריפודים, הגה...) וגם חיצוניים (ג'אנטים, צביעת המעצור באדום (שבתוך הגלגל), או צביעת האוטו..)

כל רעיון טוב שתיתנו לי תגידו רק איפה אני יכול להשיג אותו ומה בערך המחיר...

תודה רבה וסליחה על המגילה

i12z 20-01-11 18:20

מה התקציב?

yinon 21-01-11 12:46

אין לי בדיוק תקציב... אבל תגידו איזה סוגים של דברים אפשר לעשות ומה העלות ושהיה לי את האוטו אני יכלית מה לעשות... אבל בעיקר מה שאני צריך זה רעיונות לדברים יפים..
יש את הקלאסיים שזה לדים וריפודים.. אני רוצה שתציעו כל מה שעולה לכם בראש.. שראיתם פעם באוטו או שיש לכם ברכב ואתם ממליצים

-אודי- 21-01-11 15:46

דבר ראשון, חפש טמבון קדמי של פונטו HGT

Caveman 21-01-11 17:55

אני חושב שבמקום להשקיע את הכסף בתוספות מצועצעות לרכב, כדאי שתשקיע אותו בקורס נהיגה מתקדמת.
השיפור הטוב ביותר לרכב הוא שיפור הנהג. זה זול, קל לביצוע, ולא כמו תוספות אחרות, ניתן להעביר אותו מרכב לרכב.

ספייס5822 21-01-11 19:30

תומך בדעתו של CAVEMAN , גם כרגע אתה לפי מה שפרסמת יחסית נהג צעיר ועדיף שקודם תצבור ניסיון בנהיגה ועל הכביש כי כל עוד אין לך ניסיון אתה עדיין מסכן את עצמך ואת האחרים שם..אז שיפורים זה לא מומלץ וגם הרכב שיהיה ברשותך לא בנוי לשיפורים שכאלה מכיוון שעלות השיפורים יגיעו לעלות של HGT אז שקול היטב את צעדיך..

dor 21-01-11 22:06

שאתם אומרים לו שהרכב לו בנוי לזה אז הוא התכוון שהוא רוצה לעשות דברים קטנים חיצונית ופנימית אבל כרגע לא מתכת למכסה מנוע...
הייתי ממליץ לך על לדים, וכמו שהוזכר פה טמבון של HGT שלדעתי זה הכי יפה ובתכלס בפנים אין כל כך מה להשקיע חוץ מריפודים... אני בדיוק נהג חדש כמוך ואני מתחיל גם לעשות כאלה דברים אבל לאט לאט ולא הכל בבת אחת, תתחיל קודם לדעתי עם גאנטים ולדים ואחרי זה תתקדם לדברים אחרים

yinon 22-01-11 02:05

זה נכון שאני מתכוון לשיפורים קטני ולא לדברים כבדים מתחת למכסה מנוע... אין סיבה שאני יתנסה קודם על הכביש...
בכל מקרה שמעתי את מה שאמרתם ותודה לכולם..!

בכל מקרה מי שיש לו עוד רעיונות מוזמן להגיד לי :)

-אודי- 22-01-11 07:02

לא הייתי ממליץ על ג'אנטים בכלל!!!
לא כרגע!!
כמו שהזכרת, אתה נהג חדש!
קודם תנהג על הרכב, קח חודשיים-שלושה, או אפילו יותר
תתרגל לרכב, תלמד את הגבולות שלו.
אם תשים ג'אנטים עכשיו, אני דיי בטוח שתדפוק אותם מהר מאוד
אני מדבר על סכנת מדרכות :)
אני דיי בטוח שבהתחלה אתה תשפשף המון מדרכות עד שתכיר את כל היקף הרכב שלך

ליאור23 22-01-11 08:03

אודי מה קשור נהג חדש לפגיעה במדרכות, הכל שאלה של אכפתיות.
יש נהגים 30 שנה על הכביש שדופקים וימשיכו לדפוק את הג'אנטים במדרכות.
אם בג'אנטים חשקה נפשו אז ג'אנטים יקנה!:)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.