![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 | |
|
Member
|
צטט:
לגבי אמינות של מכוניות יפניות - יכול להיות שאוטו יפנית אחרי 10 שנים יותר אמין מאוטו אירופיית, אבל אני לא מתככוון להחזיק אוטו בת יותר מ8 שנים. ופיאט מאפשר לי לנסוע באוטו חדיש יחסית בכסף קטן במקום לקנות גרוטאה יפנית עם שנתון גבוה ולא בטוח בכלל שהיא תהיה יותר אמינה. נערך לאחרונה על ידי greenhero : 22-12-10 ב 11:59. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
אני אמרתי שהרכב רק מרגיש מתפורר , לא באמת נופלים ממנו חלקים
![]() כמובן שאני מדבר על הרכבים הרגילים של היצרן , HGT , קופה וכו... זה סיפור אחר
|
|
|
#23 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
למה אני אוהב את הרכב?
אני לא אוהב את הרכב. הוא רכב. צריכת דלק טובה, אחזקה כללית זולה מאוד, אפס תקלות בחמש שנים. והפונטו שלי שנת 98' עם עבר צבאי. את האונו הישנה שלי אני אוהב. בעיקר בגלל שזה הרכב הראשון שקניתי.
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אני אוהב את הרכב שלי כי הוא יחודי בנוף הדובלואים,כולם כמעט לבנים,כמה כתומים יש??
אפילו במוסך מורשה אמרו אמרו שיש רכב יפה ואין הרבה כאלו. ![]() אני אוהב הצורה שלה,הישיבה הגבוהה,פנים הרכב ומת על הטורבו שלה |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat uno 70 s
|
אני אוהב את הרכב שלי מאוד ביגלל שהוא רכב אמין מצוין אני פשוט נהנה לטפל בו ולנקות אותו עלות חלקים זולה הרכב יפה מאוד ניראה שמור חיצוני ופנימי אני פשוט מאוהב ברכב שלי
|
|
|
#26 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat uno 70 s
|
אני אוהב את הרכב שלי מאוד ביגלל שהוא רכב אמין מצוין אני פשוט נהנה לטפל בו ולנקות אותו עלות חלקים זולה הרכב יפה מאוד ניראה שמור חיצוני ופנימי אני פשוט מאוהב ברכב שלי פיאט מומץ לכול אדם שכיר אבל הכי חשוב שהנשמה תיתחבר לרכב
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| פונטו ספייס 16V - רעידות קלות וריצוד אורות בהנעה קרה, מדוע? | raanan_t | פונטו - טכני | 5 | 10-08-09 18:27 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 20:41 |
| כל כך נדפקתי עם הרכב הזה... :( | danceoflife | פונטו - טכני | 27 | 27-02-08 21:18 |
| כתבה: "בפיאט אוהבים אותן קטנות" | פיאט כללי | 1 | 29-12-05 13:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד