![]() |
סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב
עניין אותי הסיבה מדוע אנו אוהבים את הרכב שלנו(פיאט) ומוכנים להשקיע בו הרבה כסף.
האם חיבור של כל ההוצאות שווה את ההשקעה והמחיר שאנו משלמים. האם לא כדאי לקנות למשל רכב יפני ולא להרים יותר את מכסה המנוע . דבר אחד יצא לי טוב מזה שנהייתי מכונאי מדרכה . מצד שני אני משקיע הרבה שעות על טיפול הרכב . תגובות רציניות יתקבלו בברכה |
בוא נתחיל מזה שיפניות כן עושות בעיות לא פחות מפיאט. אצלי אחרי חצי שנה כל תקלה שהייתה קרתה נטו בגלל שטויות שאני עשיתי. ככה בשוטף היא אמינה מאוד, וכל פעם שמתחיל להימאס ממנה ומתחילים מחשבות על מכירה, מספיק מבט אחד לחניה ולראות את הסיויק והלנסר למיניהם כדי להיזכר מחדש איזה רכב יש לי :D
|
מי אמר שארץ יצור הרכב משפיעה על אמינותו?
חלק נכבד מהרכבים ה"יפניים" שאתה רואה על הכבישים היום, בפועל מיוצרים למשל בטורקיה, קוריאה, ספרד... רכב שמטופל כמו שצריך יפגין אמינות טובה. למה אני אוהב את הפיאט שלי? כי היא לא הקופסא האפורה האוטומטית המשעממת שיש לשכן שלי, ולשכן שלו, ולאחיו, ולזו שעכשיו עושה קניות בסופר, ולעובד ההייטק עם המדבקה המרובעת מאחור שחושב לפעמים שהוא נהג מרוצים, ולהוא שמשלם המון כסף בגלל שיש את האות H מקדימה למשל, אבל בפועל יכול היה לקנות רכב צ'כי זול יותר, מרווח יותר, איכותי יותר וכדאי יותר. מספיק להגיע כל בוקר לרכב ולחייך, או שיש כביש נחמד שאפשר קצת יותר להנות בו, זה שווה את כל המאמץ שכביכול צריך להשקיע ברכב |
אני אישית אוהב מאד את המושבים. הישיבה זקופה וגבוהה, לא ישיבת בית-שימוש כמו שיש בהונדה וסוזוקי בלנו לדוגמה.
אני גם מאד אוהב את האנרגטיות של האוטו. הוא מאד מפתיע לטובה יחסית למנוע הקטן שלו. וכמובן אני אוהב את צריכת הדלק המעולה. |
כי היא פשוט יפה!!:D
ומהנה מאוד לנהיגה! |
כי אני מכיר כל חלק בה והחלקים זולים ופשוטים .
כי קשה להיתרגל לבחורה חדשה . וכי האוטו צריך להוכיח את עצמו והיא כבר הוכיחה. אני אוהב אותה כי היא קטנה וקלילה ומביישת גם צעירות ממנה ברמזור (כמובן אחרי כמה שינויים) בקיצור היא אולי כבר לא כל כך יפה . אבל אני אוהב אותה מאד!. |
האמת שבנסיעה בדרך הבית חשבתי על זה והגעתי למסקנה כמו שכתב אסף.
מוח האדם רגיל לדבר מסויים ויתכן שהפונטואים קצת יפות לטעמי (יעני כמו בלונדינית והפונטו של גדעון ויוסי לא עשו צבע הם אורגנליות אז אתם על הבוקר עוד יותר נהנים או כמו שבלונדינית פותחת לכם את הדלת בבואכם מהעבודה). הנקודה שמרגיזה בסיפור זה שצריך לטפל בה ולפנק למה אני צריך לקנות פרה בשביל כוס חלב. דא"ג היפניות לא אוהבות פינוקים גם אם לא תפתח את מכסה המנוע שנה שלמה |
הוא חתיך! עוד יותר בקיץ אם גג פתוח :D
זול לתחזוקה! צריכת דלק מצחיקה! |
יש הרבה פעמים שאני נכנס לסרטים, אולי לשדרג
כל מחשבה כזאת נעלמת ברגע שאני רואה את הרכב, ופשוט נהנה לנהוג בו כן לרכב יש דברים מבאסים, הצבע המטאלי של האוטו דוהה מהר, וכל מיני בלאי של זמן (הרי הרכב לא חדש ואני דיי פדאנט) אבל המנוע מצויין! חסכוני ועם זאת לא פראייר ואני אישית לא רואה רכב ששווה לשדרג אליו במידה ואמכור את הרכב (בתקציב שלי), אלה אם זה יהיה ספייס mk2b. |
צטט:
ומחירי החלקים ממש זולים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:14. |