![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מי אמר שארץ יצור הרכב משפיעה על אמינותו?
חלק נכבד מהרכבים ה"יפניים" שאתה רואה על הכבישים היום, בפועל מיוצרים למשל בטורקיה, קוריאה, ספרד... רכב שמטופל כמו שצריך יפגין אמינות טובה. למה אני אוהב את הפיאט שלי? כי היא לא הקופסא האפורה האוטומטית המשעממת שיש לשכן שלי, ולשכן שלו, ולאחיו, ולזו שעכשיו עושה קניות בסופר, ולעובד ההייטק עם המדבקה המרובעת מאחור שחושב לפעמים שהוא נהג מרוצים, ולהוא שמשלם המון כסף בגלל שיש את האות H מקדימה למשל, אבל בפועל יכול היה לקנות רכב צ'כי זול יותר, מרווח יותר, איכותי יותר וכדאי יותר. מספיק להגיע כל בוקר לרכב ולחייך, או שיש כביש נחמד שאפשר קצת יותר להנות בו, זה שווה את כל המאמץ שכביכול צריך להשקיע ברכב נערך לאחרונה על ידי Caveman : 20-12-10 ב 11:29. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 03:17 |
| פונטו ספייס 16V - רעידות קלות וריצוד אורות בהנעה קרה, מדוע? | raanan_t | פונטו - טכני | 5 | 10-08-09 17:27 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 19:41 |
| כל כך נדפקתי עם הרכב הזה... :( | danceoflife | פונטו - טכני | 27 | 27-02-08 20:18 |
| כתבה: "בפיאט אוהבים אותן קטנות" | פיאט כללי | 1 | 29-12-05 12:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד