צטט:
במקור פורסם על ידי davidka
שלום לכל החברים, אני חדש בפיאט..
עד היום נסעתי על פז'ו, סיטרואן ואפילו דייהו רחמנא ליצלן..
השבוע רכשתי את הפיאט הראשונה שלי (שאגב אני מת על הצורה שלה) ואני מקווה שזה יהיה רומן ארוך יותר ממה שתמיד הפחידו אותי (מה אתה משוגע לקנות פיאט?? מלא בעיות עם ראשי מנוע והתחממויות בלי סוף...)
אז ככה, הרכב שמור בצורה יוצאת דופן, הכול שלם והכול עובד. יש רק אלמנט אחד שמציק לי והוא שטמפרטורת העבודה הנורמלית של הרכב היא על רבע שעון. המאוורר נכנס לעבודה בין הרבע והחצי והחום יורד חזרה לאזור הרבע. האם יש מצב שאין תרמוסטט? אני חושב שיש אחרת המאוורר בשלב מסויים לא היה מפסיק לעבוד.
שנית, נראה לי שהבולמים האחוריים קצת עייפים (הרכב מתנהג כנדנדה בעת מעבר על באמפרים.
אילו בולמים מומלצים לרכב ומה סדר הגודל של המחירים? (אני רגיל למחירי בית מרקחת של פז'ו ואמרו לי שפיאט היא רכב הרבה יותר כלכלי לאחזקה)
תודה מראש לעוזרים!
דודו
|
דודו תתחדש, לפניי שבועיים רכשתי פיאט שנת 2000 ולי היתה אותה בעיה שהמחט של השעון חום תקוע ברבע קבוע מיד הבנתי שברכב לא קיים טרמוסטט מיד רצתי למוסך פיאט ורכשתי טרמוסטט חדש + אטם פרקתי את הקיים וגיליתי שהכן לא קיים טרמוסטט הרכבתי את הטרמוסטט החדש ויצאתי לנסיעת מבחן ואינה המחוג שעל השעון חום עלה עד טיפה מתחת לחצי ונשאר שם... ממליץ לך לפרק ולבדוק את זה