![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
צטט:
![]() דבר שני שאין הרבה שנתון 02/03 ומה שיש זה או ידני (ואני מחפש אוטומט) או שאלה ידיים 4/5 עם רכבים שעברו 170-190אלף או שאלה רכבים במקומות כמו אילת שאין שום סיכוי בעולם שאני אגיע לאוטו או שהאוטו יגיע אלי... אני מודע לזה שלהרבה אנשים פה יש פיאט וזה פורום פיאט אבל - מה הייתם אומרים על פולו שנ 01/02 לעומת הפיאט elx באותו שנתון? מבחינת נוחות נהיגה, אבזור, עלויות וצריכה וכ"ו? תודה רבה מראש. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
אני חושב ששנתון מתקדם יותר תמיד טוב יותר לאמא שלי יש פונטו דינאמיק 2006 שהיא זהה ל2005 וכן אין מה לעשות שיושבים בפנים היא מרגישה יותר חדשה משלי (hgt 2001) אני הייתי בוחר בשנתון הגבוה יותר בלי לחשוב פעמיים ו140K לשנת 2005 זה סביר זה לא אוטו שלא נסע כן אבל זה סביר.
הכי חשוב שתבדוק איך האוטו טופל ככה זה בפיאט אם מטפלים בא טוב היא מראה אמינות מעולה וגם הפוך. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
דניאל 140 אלף זה לא סביר בכלל לרכב עם מנוע קטן כמו של הפונטו, זה יוצא כ23 אלף לשנה שזה המון ואני עוד חישבתי את זה כשהרכב הוא שנת 2005 ומ2004 הוא על הכביש. יכול להיות שהוא עשה יותר בשנה, גם חשוב לדעת אם הילומטרים נעשו בתוך העיר לרוב או מחוץ לעיר.
וכן תמיד עדיף כמה שיותר קרוב לשנה הנוכחית.
|
|
|
|
#14 | |
|
Member
|
צטט:
אם אני ארכוש את הELX 2001 עם ה110K יכול להיות שהוא יחזיק לי עוד 50-60K בלחץ והמנוע יהיה כבר עייף ויתחיל לגמגם? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
לא הסברתי את עצמי נכון.
התכוונתי לומר שנסועה של 24 אלף לשנה לפונטו זה הרבה, ואם המנוע יטופל כמו שצריך וחלקים שהם בלאי יוחלפו בזמן, אין סיבה שהמנוע יילך. כמובן שישנה שחיקה גבוהה עם נסועה כזאת.
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
שאלה נוספת - מנסה לנצל את האשכול הזה במקום לפתוח אשכול חדש.
מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין של פיאט בנתניה או באזור? מוסך מורשה הכוונה. והאם יש לפיאט אולמות תצוגה באזור נתניה או באזור השרון? תודה רבה. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
בטח שיש , מוסך שחר מורשה פיאט. אחד הטובים ברשת והכי מומלץ באזור הצפון
|
|
|
|
#18 |
|
Member
|
ראיתי פונטו שבתמונות נראת טוב, אבל הצבע שלה הוא שחור - ולמרות כל הניסיונות והידע החיפושי שלי בגוגל לא הצלחתי למצוא עוד פונטו בצבע שחור.
פיאט פונטו ספייס שנתון 2001 שווקה בכלל בארץ בצבע שחור? והאם אפשרי במכון מבדק (בזמן הבדיקה שהרכב יעשה) לבקש מהמקום לבצע בדיקה כלשהי לבדוק אם בעל הרכב צבע את הרכב על מנת להסתיר משהו אולי? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
אתה לא צריך לבקש, זה חלק מהבדיקה, יופיע תחת ''מרכב'' אם אני לא טועה, הם בודקים עם מכשיר כלשהו כמה שכבות צבע יש על הרכב.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה בנוגע למגנזיום לפיאט פונטו 95 | Or Layzer | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 17-07-10 18:18 |
| יעוץ בנוגע ל fiat punto evo | hiski | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 24-04-10 03:57 |
| יעוץ בנוגע ל fiat punto evo | vov4ik | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-03-10 17:15 |
| יעוץ - מחיר לפיאט פונטו | אלאר | מכירה | 5 | 19-12-09 21:39 |
| יעוץ לגבי החלפת גג לפיאט פונטו קבריולט | Liora.shapiro@gmail.com | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 01-09-08 00:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד