מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > יעוץ ברכישת רכב
עקוב אחרינו ב-RSS

יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט פונטו היפיפייה שלי!!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מאזדה 3 2006

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אהבה זהובה.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט פונטו היפיפייה שלי!!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 12-09-10, 19:33   #1
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
בוא צא מנקודת הנחה שהרייסר שהייתה לך כנראה הייתה עם 40 50 כוח סוס אולי, המנוע היה עייף וגמור אם היא הלכה לעולמה.
הelx קלה מאוד ו80 כוח סוס בהחלט מספיקים וחסכוניים.
תמיד עדיף שנתון מתקדם, בתנאי שהרכב טופל, לפונטו יש ג'אנטים שהגיעו מהחברה בתוספת תשלום, יכול להיות שזה מה שיש לו ויכול להיות שהוא רכש סט משל עצמו, אין לך מה לבדוק תסתכל בתמונות מה יש לו שם.
ולפי הנתונים שציטטת הרכב שווה בדיקה בהחלט.
ישן 12-09-10, 21:08   #2
Xebu
Member

הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23 צפה בהודעה
בוא צא מנקודת הנחה שהרייסר שהייתה לך כנראה הייתה עם 40 50 כוח סוס אולי, המנוע היה עייף וגמור אם היא הלכה לעולמה.
הelx קלה מאוד ו80 כוח סוס בהחלט מספיקים וחסכוניים.
תמיד עדיף שנתון מתקדם, בתנאי שהרכב טופל, לפונטו יש ג'אנטים שהגיעו מהחברה בתוספת תשלום, יכול להיות שזה מה שיש לו ויכול להיות שהוא רכש סט משל עצמו, אין לך מה לבדוק תסתכל בתמונות מה יש לו שם.
ולפי הנתונים שציטטת הרכב שווה בדיקה בהחלט.
הרכב לא הלך לעולמו - אני קורא לזה ככה כי נהרסה הסעפת יניקה והמצערת אוויר והעלות תיקון היתה בסביבות ה4000ש"ח (שביחס לרכב שהמחירון שלו הוא 5אלף זה לא תיקון משתלם) אז הרכב נמכר בגרושים.
אבל למרות זאת - הרכב היה אצלי בערך שנתיים וחצי עד שנמכר.

והסיבה שאני שואל לגבי השנתונים היא מכיוון שהוא דורש 21אלף עבור הELX שנתון 2001 וישנו רכב ליד העבודה שלי (גיאוגרפית הרבה יותר קרוב מהELX שנמצא כשעה וחצי נסיעה באוטובוס בשביל לראות את הרכב) שהוא גם פיאט פונטו רק שנתון 2005 עם 140אלף ק"מ גם יד2 והוא דורש על הרכב 29אלף על דגם Dynamic שהבנתי שהוא היותר מאובזר בשנתונים האלה - ואני מודע שזה קפיצה של 8 אלף שקלים, השאלה היא האם הוא שווה את הצורך לגרד מתחתית הכיס את ה8אלף להשקיע ברכב שחדש יותר ב4 שנים, או לקחת שנתון 2001 ב21אלף ועם היתרה לבצע שינויים כאלה ואחרים.

נערך לאחרונה על ידי Xebu : 12-09-10 ב 21:10.
Xebu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-09-10, 23:25   #3
eli_h1
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
שמע אין רק שחור ולבן בטוח יש באמצע רכבים עם שנתון 02 /03 שמורים ומטופלים במחירים יותר זולים .
רכב שנת 2005 שעבר 140 אלף פירושו רכב שיש לו בלאי מואץ .
וליאור, שלא תבין לא נכון, הרכב שלי שמור ומטופל לא פחות טוב מהרבה רכבים, רק בלי כל המגנזיום והספוילרים ומהערכת שמע כי כל זה פחות מעניין אותי.
ומה לעשות שאנשים ששומעים מחיר גבוה כמו XEBU או שקופץ להם רכב עם שנתון יותר חדש בסביבות אותו מחיר, או שפשוט יורדים מהעסקה ומחפשים את הרכב המוזנח והזול (שזו טעות גם לפי דעתי )אך מה לעושת זה השוק.

נערך לאחרונה על ידי eli_h1 : 12-09-10 ב 23:30.
eli_h1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-09-10, 01:01   #4
Xebu
Member

צטט:
במקור פורסם על ידי eli_h1 צפה בהודעה
שמע אין רק שחור ולבן בטוח יש באמצע רכבים עם שנתון 02 /03 שמורים ומטופלים במחירים יותר זולים .
רכב שנת 2005 שעבר 140 אלף פירושו רכב שיש לו בלאי מואץ .
וליאור, שלא תבין לא נכון, הרכב שלי שמור ומטופל לא פחות טוב מהרבה רכבים, רק בלי כל המגנזיום והספוילרים ומהערכת שמע כי כל זה פחות מעניין אותי.
ומה לעשות שאנשים ששומעים מחיר גבוה כמו XEBU או שקופץ להם רכב עם שנתון יותר חדש בסביבות אותו מחיר, או שפשוט יורדים מהעסקה ומחפשים את הרכב המוזנח והזול (שזו טעות גם לפי דעתי )אך מה לעושת זה השוק.
דבר ראשון שמי צביקה
דבר שני שאין הרבה שנתון 02/03 ומה שיש זה או ידני (ואני מחפש אוטומט) או שאלה ידיים 4/5 עם רכבים שעברו 170-190אלף או שאלה רכבים במקומות כמו אילת שאין שום סיכוי בעולם שאני אגיע לאוטו או שהאוטו יגיע אלי...
אני מודע לזה שלהרבה אנשים פה יש פיאט וזה פורום פיאט אבל - מה הייתם אומרים על פולו שנ 01/02 לעומת הפיאט elx באותו שנתון? מבחינת נוחות נהיגה, אבזור, עלויות וצריכה וכ"ו?

תודה רבה מראש.
ישן 13-09-10, 01:18   #5
danielkochin
חבר מועדון

הגלגלים שלי: פיאט hgt
אני חושב ששנתון מתקדם יותר תמיד טוב יותר לאמא שלי יש פונטו דינאמיק 2006 שהיא זהה ל2005 וכן אין מה לעשות שיושבים בפנים היא מרגישה יותר חדשה משלי (hgt 2001) אני הייתי בוחר בשנתון הגבוה יותר בלי לחשוב פעמיים ו140K לשנת 2005 זה סביר זה לא אוטו שלא נסע כן אבל זה סביר.
הכי חשוב שתבדוק איך האוטו טופל ככה זה בפיאט אם מטפלים בא טוב היא מראה אמינות מעולה וגם הפוך.
danielkochin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-09-10, 18:23   #6
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

דניאל 140 אלף זה לא סביר בכלל לרכב עם מנוע קטן כמו של הפונטו, זה יוצא כ23 אלף לשנה שזה המון ואני עוד חישבתי את זה כשהרכב הוא שנת 2005 ומ2004 הוא על הכביש. יכול להיות שהוא עשה יותר בשנה, גם חשוב לדעת אם הילומטרים נעשו בתוך העיר לרוב או מחוץ לעיר.
וכן תמיד עדיף כמה שיותר קרוב לשנה הנוכחית.
ישן 13-09-10, 19:02   #7
Xebu
Member

צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23 צפה בהודעה
דניאל 140 אלף זה לא סביר בכלל לרכב עם מנוע קטן כמו של הפונטו, זה יוצא כ23 אלף לשנה שזה המון ואני עוד חישבתי את זה כשהרכב הוא שנת 2005 ומ2004 הוא על הכביש. יכול להיות שהוא עשה יותר בשנה, גם חשוב לדעת אם הילומטרים נעשו בתוך העיר לרוב או מחוץ לעיר.
וכן תמיד עדיף כמה שיותר קרוב לשנה הנוכחית.
מז"א שזה לא סביר לרכב עם מנוע קטן כמו הפונטו?
אם אני ארכוש את הELX 2001 עם ה110K יכול להיות שהוא יחזיק לי עוד 50-60K בלחץ והמנוע יהיה כבר עייף ויתחיל לגמגם?
ישן 13-09-10, 19:41   #8
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

לא הסברתי את עצמי נכון.
התכוונתי לומר שנסועה של 24 אלף לשנה לפונטו זה הרבה, ואם המנוע יטופל כמו שצריך וחלקים שהם בלאי יוחלפו בזמן, אין סיבה שהמנוע יילך. כמובן שישנה שחיקה גבוהה עם נסועה כזאת.

חוקי פרסום הודעות