![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אם לחיישן שלך יש 3 חוטים בדוק משני חוטים שנותנים מתח בין 0.1 ל- 0.9 וולט.
תבדוק על מנוע פועל בסרק. ואו רק עם סויץ פתוח |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
מישהו נתן לך טיפ לבדוק טרמוסטט עשיתי במכנסיים ועוד מקצועי
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
יאיר אתה אמרת לי שאמור להיות הנתון מ 0.01 עד 0.09 הכוונה היא לשני החוטים?
בבדיקה שלי היו הנתונים הבאים. בחוט אחד 00.36 בחוט השני 12.30 המדידה נעשתה כך: הרכב עמד במצב סרק וחיברתי כל פעם את ה (+) של הרב מודד ל חוט אחר המינוס (-) נילקח מבלוק המנוע. וכל הבדיקה בוצעה כאשר החיישן מחובר בקונקטור שלו ממש כאילו במצב נסיעה. עוד דבר ששמתי לב שכאשר אני מנתק את הקונקטור הרכב מעלה טורים קצת אבל כנראה פועל עשיר מאד לפי הריח שיוצא מהאגזוז. לפי הנתונים האם החיישן תקול או שעשיתי טעות במדידה? אני מדדתי בוולטמטר פשוט ושמתי את ה חוגה על מדידה של עד 20 וולט האם עשיתי את הבדיקה נכון? הוולטמטר הוא דיגיטלי. תודה רבה לעונים ושבוע טוב. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הבדיקה לא נכונה2 הקטבים של הוולטמטר צריכים להיות על החוטים בלבד.
חיים יוד שנמצא תן כיוון מדוייק לבדיקה נערך לאחרונה על ידי yair068 : 07-08-10 ב 22:18. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
עדיין לא מחייב חיישן חמצן לעניות דעתי.
ברגע שאתה מנתק את אחד החיישנים המחשב בעצם לוקח דבר שנקרא נתון אמצע, ואיתו הוא נשאר קבוע. בדוק חיישן מצב מצערת חיישן טמפ' מים מערכת קירור מנוע (אמור לשבת על הטרמוסטט), ולהודיע בעת טמפ' עבודה קרה (כפי שיש בהנעה) הוראה למחשב לתת הוראה למנוע צעדים להרים טורים עד לרגע התחממות הרכב ואז לחזור לשגרה. אל תנתק את הצו'ק החשמלי היות ואתה מונע מהרכב להישאר מונע בעת שהוא קר, כך שמה הועילו חכמים בתקנתם.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
המנוע צעדים לא קשור והוא מנותק.
לפי דבריו של רפי לין הנכבד המנוע צעדים יוצא מתפקידו ברגע שהאוטו בנסיעה (לחיצה על הדוושה) עכשיו החיישן בוקר צ'וק נימצא על ה סעפת יניקה באונו . ואתה האדם השני שאומר לי שאולי החיישן בוקר תקול אבל איך בודקים את זה? כי אין לי אפשרות להיתחבר למחשב וחבל על העלות של החיבור בעיני. החיישן בוקר עולה 100 שקלים וחיישן חמצן 250. אבל לאיזה כוון ללכת כי מה שמטריד זה שכאשר המנוע קר הוא נחנק ומקרטע ו כשהמנוע בטמפ' עבודה הוא פועל מצויין. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אסף הנכבד קרא שוב בבקשה את מה שכתבת "המנוע צעדים לא קשור והוא מנותק.
לפי דבריו של רפי לין הנכבד המנוע צעדים יוצא מתפקידו ברגע שהאוטו בנסיעה (לחיצה על הדוושה)". כאשר אתה מניע את הרכב והוא בניוטרל המנוע צעדים בפעולה, היות ובסרק אתה לא מחזיק גז, ולכן תפסיק לנתק אותו. בעייתך אם הבנתי שהרכב נכבה בניוטרל כשהוא קר, ולא בנסיעה, ולכן תחזיר את הפיקוד למנוע צעדים. ולגבי בדיקות, בקש מיאיר שיכווין אותך בבדיקת התנגדות חיישנים עם אומ מטר ויתן לך את הנתוני התנגדות שהם תקינים. בדק את חיישמן טמפ' מים כשהוא קר. ושמו הוא חיישן טמפ' מי קירור (או חיישן טמפ' עבודה), אני מתאר לעצמי שהוא הלך (מבלי לעשות בדיקות פיזיות) זכור שאני נותן השערות דרך מסך ומקלדת, היות ואתה מצהיר שהבעיה היא שהמנוע קר, ולאחר שהוא מתחמם הכל תקין, דהיינו שהמשתנה כאן הוא הטמפ', ולכן הגיוני שהוא אינו קורא היטב טמפ קרה.
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 09-08-10 ב 11:29. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בהתחממות מנוע בנסיעה !!! | עינב | פונטו - טכני | 7 | 22-07-10 12:40 |
| בעיה במכסה מנוע sx75 1995 לא נפתח | lord1 | פונטו - טכני | 3 | 07-09-09 22:31 |
| בעיה עם פתיחת מכסה מנוע | zoola | אונו - טכני | 2 | 10-05-09 12:46 |
| בעיה בטסט בזהוי מספר מנוע | פיני | פונטו - טכני | 2 | 22-04-09 02:42 |
| בעיה| מנוע מגמגם | lrl23 | פונטו - טכני | 14 | 14-01-09 11:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד